Nike+ Snkrs 12 Soles'u Sunar

Nike+ Snkrs 12 Soles'u Sunar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nike+ Snkrs 12 Soles'u Sunar

Tarihler: 21 Kasım 2016 Pazartesi ~ 21 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2016 ~ Oca 21, 2017

Nike, 12 Soles ile basketbolun geçmişi, bugünü ve geleceğini tanımlayan bir siluet koleksiyonuyla oyun üzerindeki geniş kapsamlı etkisini kutluyor.

Basketbol, belki de tüm diğer sporlardan daha fazla, sahanın ötesindeki popüler kültür üzerinde iz bırakan bir spor. Nike'ın Bruin ve Blazer ile 1972 yılında basketbola girmesinden bu yana markanın saha ayakkabıları atletler, sanatçılar, tasarımcılar, müzisyenler, kaykaycılar ve çok daha fazlasının hayal gücünü harekete geçirdi.

12 Soles ile Nike basketbolun geçmişi, bugünü ve geleceğini tanımlayan bir siluet koleksiyonuyla oyun üzerindeki geniş kapsamlı etkisini kutluyor.

Bu ayakkabıların bazıları amansız biçimde anlara bağlı. Diğerleri, bugünün parke kahramanlarını donatıyor ve yeni bir sokak stili ikonları kuşağını giydirirken, gelecek hafızalarda rol almaya hazırlanıyor.

Koleksiyon, Nike'ın basketbol mirasının birçok önemli anını temsil ediyor: Nike Air Force 1 (son tekrarları olan SF AF-1 ve AF-1 Upstep Warrior), Nike Air Max 2 Uptempo, Nike Uptempo, Nike Uptempo 97 ve Nike Air Foamposite Pro. Bunlara, Nike'ın yakın geçmişteki en etkili inovasyonlarından bazıları katılıyor: Nike Kobe XI Elite Low, Nike Zoom KD 9, Nike Kyrie 2 ve Air Jordan XXXI. Seçkiyi üç Jordan ikonu tamamlıyor: Air Jordan IX Retro, Air Jordan XI Retro ve Air Jordan XVI Retro.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT