Nike’tan Cristiano Ronaldo’ya Özel Koleksiyon

Nike’tan Cristiano Ronaldo’ya Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nike’tan Cristiano Ronaldo’ya Özel Koleksiyon

Tarihler: 20 Aralık 2016 Salı ~ 20 Şubat 2017 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2016 ~ Şub 20, 2017

Nike, Cristiano Ronaldo’nun müthiş başarılar kazandığı 2016 yılını sınırlı sayıda üretilen Mercurial Superfly CR7 Vitórias ile kutluyor.

Nike, bu yıl dördüncü Ballon d’Or ödülünün yanı sıra ülkesi ve kulübü ile de büyük zaferler kazanan Cristiano Ronaldo’yu özel ve sınırlı sayıda üretilen Mercurial Superfly CR7 ile kutluyor

‘Vitórias’ kramponunun üst kısmı ve yandaki şeritler; orijinal nervürlü kumaş, metalik, hafif mavi ve şık Pure Platinum kaplama ile beraber, topuktan krampon ucuna dek uzanan zarif bir solma efektiyle donatılmış. Metallik Gold krampon tabanı, Ronaldo’nun bu yıl kazandığı altın kupalara bir selam niteliği taşıyor. Kramponun topuk kısmında ise Portekizce’de ‘zaferler’ anlamına gelen ‘Vitórias’ kelimesi işlenerek Ronaldo’nun başarılarına gönderme yapılıyor. CF7 logosu ve Swoosh ise yanardöner bir pırıltıyla daha fazla ortaya çıkıyor.

Her biri ayrı ayrı numaralandırılmış 777 çift Mercurial Superfly CR7 Vitórias krampon nike.com’da ve seçkin perakendecilerde 2017’nin ilk aylarında satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT