Nogger’ın Hangi Tarafı?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nogger’ın Hangi Tarafı?

Tarihler: 12 Mayıs 2014 Pazartesi ~ 07 Temmuz 2014 Pazartesi

Firma: Algida

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2014 ~ Tem 7, 2014

Ferahlatan atıştırmalık Nogger bu yaz da Algida dolaplarında!

İki bisküvi arasındaki kakao ve karamelli dondurmasıyla atıştırmalık sevenler için benzersiz bir kombinasyon sunan Nogger, bu yazın en doyurucu ferahlığı olacak. Geçtiğimiz yıl sosyal medyada yüzlerce konuşmaya konu olan “Nogger’ın hangi tarafı?” ikilemi ise halen çözülemedi!

Tüketicinin en sevdiği atıştırmalıklardan biri olan Nogger, hem tadı hem de çözülemeyen ikilemiyle bu yaza da damgasını vuracak! Geçtiğimiz yıl mini boyu ve çoklu paketiyle evlere daha sık misafir olan Nogger, dondurmanın ferahlatıcı etkisiyle bisküvinin doyurucu lezzetini buluşturmaya devam edecek. Nogger, “ferahlatan atıştırmalık” sloganıyla yazın hem atıştırmalık hem dondurma sevenlere iyi gelecek.

Kakao tarafı mı senin, karamel mi?
Formatıyla pazarda rakipsiz olan ve iki tarafında iki tat içeren Nogger, özellikle son bir yıldır “Nogger’ın hangi tarafı?” sorusuyla binlerce kişinin takip ettiği bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Bir tarafı kakao, diğer tarafı karamelli olan Nogger’la ilgili sorulan “Kakao tarafı mı, karamel tarafı mı?” sorusu sosyal medyada halen çözülemeyen bir ikilem olarak duruyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT