Nordic İle Banyolarda Farklı Bir Tarz Yaratıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nordic İle Banyolarda Farklı Bir Tarz Yaratıyor

Tarihler: 11 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 11 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Kale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2014 ~ Eki 11, 2014

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, banyolarda farklı bir tarz yakalamak isteyenler için tasarladığı Nordic serisi banyo mobilyaları ile doğanın içinde bir banyo deneyimi sunuyor.

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, doğal ahşap dokusuyla zenginleşen seramik karolar ve bu seramik karolar ile uyumlu banyo mobilyasını, vitrifiye ve aksesuarlarla da buluşturarak benzersiz bir banyo deneyimi vadediyor.

Kuzey ülkelerinin tertemiz havasıyla banyolarda doğaya dönüş hissini uyandıran Nordic serisi, ahşabın doğallığıyla seramiğin dayanıklılığını bütünleştiriyor. Nordic serisi, kullanıcılara doğal bir huzur ve rahatlama hissi veriyor.

Kale’nin tüm ürünleri gibi Nordic serisi de, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor.

www.kale.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT