Octavia, Paylaştıkça Mutlu Olanlara!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Octavia, Paylaştıkça Mutlu Olanlara!

Tarihler: 16 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Şölen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Ramazan 2012

Türkiye’nin önde gelen markalarından Şölen, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinize keyifle ikram edeceğiniz lezzetli Octavia çikolatalarıyla evinizi tatlandıracak. Çikolatada uzman, bayramların vazgeçilmez çikolatası Octavia, içindeki hafif lezzetli kreması ve çıtır pirinç patlaklarının yanı sıra üzerindeki gerçek çikolata ile, yeniliklere açık olanlara, kendi gibi olmayı ve sevdikleriyle vakit geçirmeyi sevenlere enfes seçenekler sunuyor. Octavia ailesinin lezzetleri arasında; fındık kremalı, sütlü, Hindistan cevizli ve bitter çeşitler bulunuyor. Çikolata keyfini Ramazan’da da sevdiklerinizle doyasıya paylaşmak için Octavia en doğru tercihiniz olacak.

Çikolatada uzman Şölen’in ikramlık ve hediyelik çikolata markalarından Octavia ile Ramazan Bayramı’nda konuklarınızı ağırlamanın keyfine varacaksınız.

İçindeki hafif, lezzetli kreması ve çıtır pirinç patlaklarının yanı sıra üzerindeki gerçek çikolata ile fındık kremalı, sütlü, Hindistan cevizli ve yoğun kakaodan hoşlananlar için en son piyasaya sunulan bitter çeşitleri de bulunan Octavia, müthiş lezzetiyle bağımlılık yaratacak.

Tek tek ambalajlanmış şık paketleriyle uzun süre ilk günkü tazeliğinde saklanabilen Octavia, Ramazan Bayramı’nda konuklarınızın ağızlarını tatlandıracağınız lezzetli bir ikram olacak.

50 bini aşkın noktada satışa sunulan Octavia, farklı gramajlarda hem ikramlık hem de hediyelik çeşitleriyle sevdiklerinizle içtenlikle paylaşacağınız ve paylaştıkça mutlu olacağınız bir armağan olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT