Offshore Limited İle Rengarenk Zamanlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Offshore Limited İle Rengarenk Zamanlar

Tarihler: 14 Mayıs 2013 Salı ~ 14 Temmuz 2013 Pazar

Firma: Offshore

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2013 ~ Tem 14, 2013

Büyük kasa ve silikon kordon saat tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Offshore Limited , yaza rengarenk giriyor!

Spor ve şıklığı bir arada sunan Fransız saat markası Offshore Limited, tasarımlarında kullandığı orange ve sarı renklerle cıvıl cıvıl bir yaza hazır… Tornade modelinde orange renkli silikon kayış ve siyah renk kasa ile uyum sağlanırken, ekranındaki rakamlarda kullanılan orange renk saate dinamizm katıyor. Force modelinde ise neon sarının ve siyah kasanın hakimiyeti var… Dikkat çekmeyi sevenlerin tercihi, gösterişli modelleriyle her tarza uyum sağlayan Offshore Limited Saatler, bu yaz da farkını sergileyecek.

Fransa’dan kısa süre önce Türkiye’ye gelen, şık ve spor tarzı bir arada sunan konsepti ile dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Offshore Limited Saat, kadın ve erkekleri şıklıkta yarıştırıyor.

Offshore Limited çelik kasası, silikon kordonları, yazı en güzel tamamlayacak turuncu ve sarı renkleri, kullanım kolaylığı ve kalitesiyle her yaştan kullanıcının tercihi oluyor. Ayrıca kronoloji ve takvim özelliklerinin yanı sıra, 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip.

www.dostsaat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT