Öğretmenler Günü Tergan’la Kutlu Olsun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öğretmenler Günü Tergan’la Kutlu Olsun!

Tarihler: 21 Kasım 2014 Cuma ~ 24 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2014 ~ Kas 24, 2014

Sezonun önde gelen trendlerini koleksiyonuna yansıtan Tergan, Öğretmenler Günü’nde her zevke hitap etmeyi başarıyor. Ayakkabı ve çanta takım kombinleriyle zahmetsiz şıklık sunan marka, renk alternatifleriyle de moda tutkunu öğretmenlerin gönlünü fethediyor.

Kadınlar için vazgeçilmez bir ayrıntı olan krokodil Tergan’ın koleksiyonunda vizon rengiyle, siyah ruganla bütünleşerek kusursuz görünümün kapılarını aralıyor. Öğretmenler, günün koşuşturmacasında markanın zarif ve şık modelleriyle rahat adımların keyfini çıkartabiliyor. Siyahın yılan ve ruganla birleştiği çanta ve ayakkabı modelleri, bugünü güzel bir hediye ile anlamlandırmak isteyenler için en iyi seçenekler arasında yerini alıyor.

Koleksiyonda uzun sapıyla hem çapraz hem de kolda kullanılabilen modellerin yanı sıra, klasik saplı çantalar da bulunuyor. Vizon, kırmızı ve siyah Öğretmenler Günü’nde ağırlığını hissettirecek renklerin başında geliyor.

www.tergan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT