Okul Alışverişi Toyzz Shop’tan Yapılır

Okul Alışverişi Toyzz Shop’tan Yapılır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okul Alışverişi Toyzz Shop’tan Yapılır

Tarihler: 22 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Toyzz Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2016 ~ Eki 22, 2016

Okula Dönüş Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı…

Eğlencenin ve oyuncağın adresi Toyzz Shop; okul alışverişi için büyük küçük herkesi mağazalarına bekliyor. Toyzz Shop; 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı öncesinde “Toyzz Shop’ta Okul Alışverişi Neredeyse Yarı Fiyata” sloganıyla güvenilir, kaliteli ve her bütçeye uygun ürünlerde inanılmaz fiyat ve fırsatlar sunuyor.

Toyzz Shop Eylül ayının gelmesiyle birlikte gerçekleştirilecek okul alışverişleri için her yaş grubuna ve zevke uygun çantalardan mataralara, kalemlerden defterlere yerli, yabancı birçok markanın ürünlerinin yanı sıra çocukların en sevdiği karakterlerle süslü geniş ürün yelpazesiyle okul alışverişini festivale çeviriyor.

Toyzz Shop’un 5 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında tüm okul çantalarında sunduğu %30 indirim fırsatının yanı sıra Garanti Bankası Bonus kart sahiplerine sunulan sekiz taksit imkanından ve 100 TL ve üzeri harcamaya 20 TL Toyzz Shop Bonus kampanyasından yararlanmak için size en yakın Toyzz Shop mağazasına uğrayabilir veya www.toyzzshop.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT