Okul Hayatının Vazgeçilmezi Olan Cetveller En Leziz Haliyle Bebeto’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okul Hayatının Vazgeçilmezi Olan Cetveller En Leziz Haliyle Bebeto’da!

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 28 Ekim 2014 Salı

Firma: Bebeto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Eki 28, 2014

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı olan Kervan Gıda, Bebeto Eğlence Adası konseptiyle hem leziz hem de sağlıklı ürünleri çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Okul döneminin yaklaştığı bu günlerde Bebeto’nun cetvelli şekerleri tüm çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Türkiye’de uzun şeker üreten ilk firma olma özelliği taşıyan Kervan Gıda, Bebeto şekerleriyle çocuklara enfes ve sağlıklı lezzetler sunuyor. Eylül ayı ile birlikte uzun yaz tatili sona eriyor ve çocuklar da yeni okul sezonu için hazırlıklara başlıyor. Bebeto’nun okul hayatına eğlence getirecek cetvel ambalajlı rengarenk uzun şekerleri, 25 cm’lik mini boy ve 60 cm’lik uzun boyu ile satışa sunuluyor. Birebir cetvel ölçülerine uygun olarak tasarlanan ambalaj ihtiyaç anında cetvel olarak kullanılabiliyor. Bebeto, günlük hayatta ihtiyaca yönelik olarak tasarlanan farklı ambalajlarıyla yumuşak şekerlere yeni bir soluk getiriyor. Çilek, elma, kola, ahududu ve karışık meyveli çeşitleriyle Bebeto’nun cetvelli şekerleri çocuklara lezzet şöleni yaşatıyor.

Sağlık ve lezzet bir arada!

Herhangi bir hayvansal ham madde kullanılmadan üretilen Bebeto’nun uzun şekerleri eğlencenin yanı sıra; çocukların sağlığını da unutmuyor. İçeriğindeki protein sayesinde kemikleri güçlendiren Bebeto yumuşak şekerler vücut için gerekli olan 20 aminoasitten 18’ini içeriyor. Kolesterol içermeyen Bebeto ürünleri vücut tarafından kolayca sindirilebiliyor.

Siz de Bebeto şekerlerinin tadına bakmak için; Mall of İstanbul, Marmara Forum, Torium, Astoria, Olivium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 17 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT