Olay Skin Comfort Serisi Kuru Ciltler İçin Tek Çözüm

Alışveriş Alışveriş Rehberi Olay Skin Comfort Serisi Kuru Ciltler İçin Tek Çözüm

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Olay Skin Comfort

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Olay Skin Comfot serisi, maksimum düzeyde nem isteyen, sağlıklı, taze ve ışıltılı bir görünüme ihtiyaç duyan kuru ciltler için ideal. OLAY’in suyla aktive olan ilk serisi Skin Comfort, cildinizi mükemmel temizlerken cildinize; sağlıklı bir görünüm, ipeksi pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır. OLAY’in eşsiz cilt rahatlatıcı formülü sayesinde kuru cildiniz, mükemmel şekilde rahatlar ve nefes alır.

Sürekli stres hali, yoğun çalışma temposu, uykusuzluk, ilerleyen yaş, başta güneş olmak üzere çevresel faktörler, yeterli su içilmemesi, aşırı sıcak ya da aşırı soğuk gibi birçok etken, cildimizde kuruluğa neden olabilir. Kuru cilt, gergin ve mattır; ince çizgiler kolayca görünür ve cilt, dış uyaranlara karşı hassastır. Eğer zamanında önlem alınmazsa, ilerleyen dönemlerde cilt matlaşır ve erken yaşta ciltte kırışıklıklar oluşmaya başlar. Bu nedenle, kuru cilt temizliği oldukça önemlidir ve özel bir temizleyici seri tercih edilmelidir.

Kadınların cilt ihtiyaçlarını anlayarak onlara çözüm önerileri sunan dünya kadınlarının cilt bakım uzmanı OLAY, kuru ciltler için geliştirdiği özel serisi SKIN COMFORT’u kadınların beğenisine sundu. Suyla aktive olan OLAY’in ilk temizleme serisi SKIN COMFORT; tonik, temizleme sütü ve yüz yıkama jeli olmak üzere üç üründen oluşuyor.

Kuru Cildiniz İçin Derinlemesine Temizlikten Daha Fazlası!

Sağlıklı, taze ve ışıltılı bir cilt istiyorsanız öncelikle maksimum düzeyde bir nemlendirme sağlamalısınız. OLAY Skin Comfort Tonik, içeriğindeki OLAY’ın eşsiz cilt rahatlatıcı formülü sayesinde cildinizin nem dengesini sağlar, cildinizi mükemmel temizleyerek ferahlatır ve nemlendirici bakıma hazırlar.

Cilt tipiniz kuruysa hem makyaj sonrası hem de günlük cilt temizliğinize dikkat etmeniz gerekir. OLAY Skin Comfort Yüz Temizleme Sütü ve OLAY Skin Comfort Yüz Yıkama Jeli; cildinizdeki kiri, makyajı hatta maskarayı bile temizlerken nemlendirerek cildinizin nem dengesini sağlar. Cildinize; sağlıklı bir görünüm, mükemmel temizlik, ipeksi pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır. OLAY’ın eşsiz cilt rahatlatıcı formülü sayesinde kuru cildiniz mükemmel şekilde rahatlar ve nefes alır.

Olay Skin Comfort Tonik: Ortalama raf fiyatı: 18.80 YTL
Olay Skin Comfort Yüz Temizleme Sütü: Ortalama raf fiyatı 18.80 YTL
Olay Skin Comfort Yüz Yıkama Jeli: Ortalama raf fiyatı: 18.87 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT