Örümcek Adam Heyecanı Cheetos, Lay’s, Ruffles ve Doritos Paketlerinde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Örümcek Adam Heyecanı Cheetos, Lay’s, Ruffles ve Doritos Paketlerinde

Tarihler: 28 Haziran 2012 Perşembe ~ 28 Ağustos 2012 Salı

Firma: Doritos

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 28, 2012 ~ Ağu 28, 2012

Çocukların en sevdiği atıştırmalık markası Cheetos, özellikle erkek çocukların gözdesi, süper kahraman Örümcek Adam’ın Temmuz ayında vizyona girecek yeni filmi “İnanılmaz Örümcek Adam”paketleri ve birbirinden güzel promosyonlarıyla tüketicilerle buluşturuyor.

Lay’s, Ruffles, Doritos ve Cheetos midi boy paketlerinde ve Cheetos aile boy paketlerinde Örümcek Adam, çocuklarla buluşuyor. Örümcek Adam tutkunları, paketlerden çıkan “İnanılmaz Örümcek Adam” filmine özel çıkartma ve dövmelerle filmin heyecanını yaşarken, paketlerden çıkan kuponlarla kazanabilecekleri rengarenk bilekliklerle de yazın tadını çıkaracaklar.

Üstelik “İnanılmaz Örümcek Adam” heyecanı Cheetos’un yeni tatlı-acı biber çeşnili özel Cheetos Örümcek Adam ürünüyle de çocuklarla buluşacak. Örümcek Adam'ın görsellerini taşıyacak olan paketlerde özel Örümcek Adam çıkartma ve dövmeleri de yer alıyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

cok iyi ama icine da ha cok yesim ve yapıştırma ve bileklik cok olsun lutven bizi kirmayın bızım mallede herkez cıps aliyor malle elmada lalabel bekliyoruz. saygılarla ...
çok güzel bu yaa
çok süper bişey
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT