Outdoor Koleksiyonun Keyfi Bu Rotalarla Çıkar!

Outdoor Koleksiyonun Keyfi Bu Rotalarla Çıkar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Outdoor Koleksiyonun Keyfi Bu Rotalarla Çıkar!

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: ECCO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

İskandinav ayakkabı devi ECCO, Outdoor severler için ürettiği ve üstün BIOM ® Natural Motion ® teknolojisi ile göz alıcı tasarımları buluşturduğu Outdoor koleksiyonunu gönül rahatlığıyla deneyimleyebileceğiniz sonbaharın en güzel rotalarını doğa sever yürüyüş tutkunları için seçti. Biri mutlaka sizi yola çıkaracak.

Havalar serinlemeye mevsim kışa dönmeye başlamış olabilir ancak doğa da eteğindeki tüm cömert renkleri tam da bu mevsimde döküyor. Belki de bu nedenle bu dönemde yapılan yolculukların da, gezilerin de keyfi bir başka oluyor. Kısacası şimdi doğaya kaçmanın ve üstün BIOM ® teknolojisi ile geliştirilen ECCO Outdoor koleksiyonunu deneyimlemenin tam zamanı! ECCO tarafından Afrikalı çıplak ayaklı koşuculardan ilham alınarak geliştirilen ve vücudunuzun en iyi nasıl hareket edeceğini bilen teknoloji BIOM ®, vücudunuzun darbeyi en doğal biçimde emmesini sağlıyor.

Ayaklarınızın ve bacaklarınızın doğal hareket ederek güç kazanmanıza yardımcı olacak bu sistem ECCO Outdoor serisindeki tüm ürünlerde bulunuyor. Her türlü aktiviteye uygun birinci sınıf performans sağlayan ayakkabılar, doğa yürüyüşü maceralarınızın, spor aktivitelerinizin ve günlük kullanımda rahatlıktan vazgeçmeyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Abant

Abant, özellikle sakin yer arayışında olan metropol insanlarının en sık tercih ettiği kaçış noktalarından biri. Bolu şehir merkezine 30, İstanbul’a yaklaşık 220 kilometre mesafede bulunan Abant’ın sonbaharda yolu bile bir başka güzel oluyor. Milli Park içinde yer alan Abant Gölü’nün etrafı çam, köknar ve kayın ağaçları ile kaplı. Trekking severler için düşünülmüş yürüyüş alanları, rahatlıktan ödün vermeyen keyfine düşkünler ayrılmış piknik alanları gölün çevresinde bulabilecekleriniz arasında.

Yedigöller

Bolu’da bulunan Doğa harikalarından bir diğeri de Yedigöller. Milli park olarak ilan edilmiş Yedigöller’de adından da anlaşılacağı üzere 7 adet göl bulunuyor. Her biri muhteşem güzellikte olan göller dışında buradaki doğa da insanın aklını başından alıyor. Her mevsim ayrı güzel olan Milli parkı ziyaret etmek için en güzel zaman aralığı Kasım-Aralık ayları. Çünkü sonbaharın tüm renkleri tam da bu dönemde kendini göstermeye başlıyor.

Yedigöller’e günübirlik gidip gelebileceğiniz gibi, yakın bir lokasyonda konaklayabilir, doğa insanıysanız göl kenarında çadırınızı kurabilir, her bir gölü gezerek uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Alacağınız bol oksijen de bonus.

Ağva

Latince’de “iki dere arasına kurulmuş köy” ve “su” anlamlarına gelen Ağva, İstanbul’un kuzeyinde kalan doğayla iç içe bir sahil kasabası. Ağva, günümüz metropol insanının da kalabalıktan, gürültüden ve hava kirliliğinden kaçarak sığındığı bir başka kaçış noktası konumunda. İstanbul’dan yaklaşık 100 kilometre mesafede bulunan belde, özellikle sonbahar mevsiminde sararmış yapraklarla bambaşka bir atmosfere bürünüyor. Ağva’da yapılacak en gözde etkinlikler arasında merkezden kiralanan kanolar, deniz bisikletleri ya da motorlu teknelerle nehirde gezintiye çıkmak gelse de, Türkiye’nin ilk sabit orienteering kent parkuru Ağva’da bulunuyor. Kısacası Ağva, Trekking severler için cenneti ayaklarınıza seriyor.

Sapanca

Sapanca geniş ormanları, yemyeşil coğrafyası ve şirin gölü ile misafirlerine doğanın en güzel yüzünü gösteren Sakarya’nın şirin mi şirin ilçesi. Bölgede doğal güzelliklerinin ön planda olması, doğa sporlarının gelişimini de zorunlu kılmış; zamanla trekking parkurları burada da popüler hale gelmiş. Sapanca’nın en popüler yürüyüş parkuru Yanık Köyü’nde; ancak zorluk dereceleri farklı olan iki farklı parkuru daha bulunuyor.

Özellikle sonbaharda rengarenk ormanların içinden geçerek yapılan yürüyüşler Sapanca’yı unutulmazlar arasına yazdırmaya yetiyor.

Belgrad Ormanı

İstanbul’a çıkma fırsatınız olmasa bile hem doğayla başbaşa kalabileceğiniz hem de rahatlıkla yürüyüş yapabileceğiniz adeta şehrin içindeki vaha Belgrad Ormanı sizleri bekliyor. İçinde daha rahat bir yürüyüş ve koşuya imkan veren 6200 metrelik Neşet Suyu Koşu ve Yürüyüş Parkuru’nun yer aldığı ormanlık alanda, spor sonrası dinlenebileceğiniz, kahvaltı edebileceğiniz işletmeler de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT