Oyunculara Özel Tasarlanan Dell Inspiron 15 7559 Türkiye’de

Oyunculara Özel Tasarlanan Dell Inspiron 15 7559 Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Oyunculara Özel Tasarlanan Dell Inspiron 15 7559 Türkiye’de

Tarihler: 31 Mart 2016 Perşembe ~ 31 Mayıs 2016 Salı

Firma: Dell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2016 ~ May 31, 2016

Siyah ve kırmızıyı bir araya getiren cesur tasarımı ve sahip olduğu güçlü ekran kartı ile yeni Inspiron 15 7000 serisi, multimedya ve oyun ihtiyaçlarının tamamına birden cevap veriyor.

Dell, oyunculara özel geliştirdiği yeni Inspiron 15 7559 Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sunuyor. Erişilebilir fiyatıyla eksiksiz bir oyun deneyimi vadeden Inspiron 15 7559, renkli tasarımıyla oyunculara yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Dell Türkiye Kategori ve Marka Müdürü Ufuk Tosun, yeni Inspiron serisini şu şekilde değerlendirdi:
“Oyun tutkunları ve öğrenciler, üstün performansı ve hızı bir arada sunan teknolojileri tercih ediyor. Hem rahat taşınabilir oluşu hem de gelişmiş teknolojisiyle, eğlenceyi kullanıcıyla buluşturan yeni dizüstü bilgisayarımız Inspiron 7559’un özellikle oyunseverleri son derece memnun edeceğinden eminiz.”

Tüketiciler, akıllıca tasarlanmış soğutma çözümü sayesinde, kesintisiz oyun oynama keyfinin tadını çıkarıyor. 74Whr bataryaya sahip olan cihaz, kullanıcılara dışarıdayken de oyun oynayabilme ve üretken olabilme imkanı tanıyor.

NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB DDR5 grafik kartına sahip cihaz, üst sınıf bir performans sergiliyor. Ürün, 1 TB HDD +8GB mSATA hibrid depolama birimiyle de kullanıcılara istikrarlı ve uzun bir performans sunuyor. 6 hücreli 74Whr pili sayesinde, 10 saatten fazla çalışma süresi sunan oyun ve videolar için kesintisiz bir deneyim yaşatıyor. FHD parlama önleyicili, IPS geniş açılı, Truelife UHD 4K çözünürlüklü ekrana sahip cihaz, muhteşem detaylar sunarken isteğe bağlı olarak tercih edilebilen dokunmatik ekranıyla fark yaratıyor. Yeni Inspiron 15 7000 serisi, gücünü Intel’in 6’ıncı nesil i7 işlemcisinden alıyor.

Kesintisiz oyun keyfi üstün teknoloji ile buluşuyor
İki soğutma fanı, üç çıkış ve geniş havalandırma açıklıkları 240 termal kanat ile birlikte kesintisiz oyun ve sorunsuz video izleme sağlarken sistemin serin kalmasını da mümkün kılıyor. Ürünün özel olarak geliştirilen hızlı klavyesi, kullanıcıya daha rahat bir oyun keyfi vaat ediyor. Waves MaxxAudio Pro ile kullanıcılar ses kalitesini en üst düzeyde yaşarken, Dell tarafından tasarlanan performans hoparlörleri ve yerleşik subwoofer ile her ayrıntıyı duymak mümkün hale geliyor. Cihaz, rahat taşınabilirliliği sayesinde de ihtiyaç duyulan her yerde kullanıcıların yanında oluyor.

Dell Inspiron 15 7559, 3.199TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Daha fazla bilgi için http://www.dell.com/tr/p/inspiron-15-7559-laptop/pd adresini kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT