Özdilek’ten Hediye Kupon Yağmuru

Özdilek’ten Hediye Kupon Yağmuru

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özdilek’ten Hediye Kupon Yağmuru

Tarihler: 25 Aralık 2015 Cuma ~ 06 Ocak 2016 Çarşamba

Firma: Özdilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2015 ~ Oca 6, 2016

Türkiye perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek Alışveriş Merkezleri yeni yıla özel kampanyasıyla yüzleri gülümsetiyor. Özdilek Alışveriş Merkezleri, 150-250 TL arası alışverişlere 15 TL, 250 TL ve üzeri alışverişlere 30 TL hediye kuponu veriyor.

Kalite ve uygun fiyatlı ürünleri bir arada sunan Özdilek’te kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Özdilek’in tüm şubelerinde geçerli olan hediye kupon kampanyası, AVM, departman mağaza ve hipermarketlerdeki alışverişlerde kullanılabiliyor.

Alışverişin keyfe dönüştüğü Özdilek Alışveriş Merkezleri, 18 Aralık 2015 – 6 Ocak 2016 tarihleri arasında geçerli olan kampanyasında, her 150 – 250 TL arası alışverişlere 15 TL, 250 TL ve üzeri alışverişlere ise 30 TL hediye kuponu kazandırıyor.

Bu kampanyaya alkol, tütün, BP akaryakıt, saat-gözlük, Fix Silver ve firma stantlarından yaptığınız alışverişler dahil değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT