Özel Günlere Anlam Katan Armağan: Biorb Akvaryumları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özel Günlere Anlam Katan Armağan: Biorb Akvaryumları

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: Biorb Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Babalar günü yaklaşırken özel ve bir o kadar da anlamlı hediye arayanlar için farklı bir seçenek sunuyoruz sizlere… Tasarımıyla fark yaratan, ruhunuzu dinlendiren görüntüsüyle balıkların renkli dünyasını evinize getiren Biorb Akvaryumları, benzersiz hediyeler arayanların bu yıl da vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Her baba özeldir… Ve her baba en özelini hak eder. Günün stresi, koşuşturması sona erdiğinde evinde ya da işinde huzur ister. İşte bu sloganla yola çıkan Biorb Akvaryumları, huzur ve keyfi bir araya getiriyor. Dekoratif görüntüsü, sessiz motoru ve farklı ışıklandırma modelleriyle bulunduğu mekana şıklık katarken eşsiz iç aksesuarların ve yeşilliklerin arasından süzülen balıklarıyla denizlerin büyülü dünyasını yaşama şansı sunuyor.

Etkileyici Tasarım
Özel günlerde hediye olarak büyük ilgi gören Biorb Akvaryumları, farklı ve şık tasarımlarıyla göz dolduruyor. Evlerde ve işyerlerinde, büyük şirketlerin bekleme salonlarında, toplantı odalarında, kısacası keyif ve enerjinin bir arada olduğu pek çok mekanda Biorb Akvaryumlarına rastlamak mümkün… Dahası, Fengshui felsefesini benimseyenlerin de dekorasyonda tercihi Biorb; zira yaşam alanlarında suyun canlılığı Biorb Akvaryumlarıyla görsel bir şölene dönüşüyor.

Temizleme Derdine Son
Biorb Akvaryumlarını diğerlerinden ayıran en önemli özelliği filtreleme sistemi. Dışarıdan bakınca belli olmayan ve görüntüyü bozmayan bu sistem sayesinde dibe çöken kalıntılarla uğraşma derdi ortadan kalkıyor. Temizlemeye gerek kalmadan balıklar için yeterli oksijen düzeyi sağlanıyor. Yapılması gereken tek şey, aylık olarak suyun yüzde 30’unu değiştirmek ama bununla da uğraşmak istemeyenlere Biorb Akvaryum aylık bakım servisi veriyor. Akvaryumu hazırlamak da oldukça basit, kutu içindeki kurulum kitapçığında her türlü bilgi mevcut.

Bu özel günde farklı ve etkileyici hediye arayanların tercihi Biorb Akvaryum, hem dekorasyonun bir parçası hem de hobi olarak ilgi çekmeye devam ediyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT