Özenli Sofraların Vazgeçilmezi Arzum’lar Ramazan’a Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özenli Sofraların Vazgeçilmezi Arzum’lar Ramazan’a Hazır

Tarihler: 20 Haziran 2014 Cuma ~ 20 Ağustos 2014 Çarşamba

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2014 ~ Ağu 20, 2014

Mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınızı bilen ve bu yönde ürünler tasarlayan Arzum, bu yıl da Ramazan’da iftar ve sahur sofralarınızı şenlendiriyor.

Arzum 7/24 Otomatik Çay Robotu, Arzum Blendart Blender Seti, Arzum Şef çok fonksiyonlu pişirici ve Arzum Metallo ızgara- tost makinesi gibi birbirinden çeşitli ürünleri ile Ramazan’a hoş geldin diyor.

Ramazan’da Çay demleme görevini Arzum 7/ 24’e Devredin

Siz iftar ve sahur sofralarının tadını çıkarırken; Arzum 7/24 çayınızı demliyor. 1700 watt’lık kaynatma ve 800 watt’lık sıcak tutma gücüyle Arzum 7/24, iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez ürünü oluyor. Arzum 7/24 Çay Robotunun ön tarafındaki ekranda zaman ayarı yapılıyor ve sonra robotunuz çayı demlemeye koyuluyor. Özel “buhardan damlatma” metodu ile demlenen çayınız tam kıvamına ulaştığında robotunuz 4 kez uyarı sinyali vererek işlemin tamamlandığını haber veriyor. Yani sahura kalktığınızda çayınız hazır olsun, eviniz taze dem koksun derseniz akşam yatarken robotunuzu kurmanız yeterli oluyor. Hamarat robotunuz sizin için çayı demleyiveriyor.

1,5 lt su ısıtıcı, 0,8 lt demlik kapasitesine sahip olan Arzum 7/24, 20 bardak çay yapabiliyor. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde haznede su bittiğinde robota zarar vermeden kendisini otomatik olarak kapatıyor. Ayrıca demleme su haznesiyle su ısıtıcı haznesinin ayrı olması, çayın demlendiği sürede su ısıtıcı haznesindeki suyun azalmasını önlüyor. Kablosuz kullanım özelliği ise her yerde pratik bir kullanım sağlıyor. Her renk mutfağa uygun olabilecek beyaz – gri renk seçeneğiyle kullanıcılarını bekleyen Arzum 7/24 Otomatik Çay Robotu 259 TL olarak satılıyor.

Arzum Blendart Blender Seti ile tüm karıştırma, rendeleme, dilimleme ve buz kırma işlemleri artık çok kolay…

İftar sofralarına yemek hazırlarken zamanla yarışılan Ramazan ayında, yemeklerin hazırlık süresini Arzum Blendart’ı kullanarak kısaltabilirsiniz. Türkiye’nin ilk 6 bıçaklı multi blender seti olan Blendart ile doğralama, rendeleme, dilimleme, çırpma işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 700 watt’lık gücüyle sınıfının en güçlü blender’ine sahip olan Arzum Blendart 289 TL’den satışa sunuluyor.

Arzum Şef çok fonksiyonlu pişirici ve Arzum Metallo ızgara - tost makinesi ile hazırlanan yiyeceklerle sofralar kolaylıkla hazırlanıyor

İftar ve sahurda ne yiyeceğiz diye düşünenlere Arzum’dan iki ürün birden… Arzum Şef çok fonksiyonlu pişirici ile iftar, Arzum Metallo ızgara - tost makinesiyle hafif sahur yiyecekleriniz kısa sürede hazır. Yavaş pişirici, kızartıcı, sote pişirici, buharla pişirme ve ızgara gibi farklı pişirme seçeneklerine sahip olan Arzum Şef hayatınızı kolaylaştırıyor. Sahur sofralarının vazgeçilmezi olan tostlar ise Metallo ile kısa sürede hazır oluyor. Termostat ısı ayarı ve zaman ayarı özelliği sayesinde kullanıcılarına ekonomik ve hızlı pişirme olanağı sunan Şef, vaktinden önce pişirilen yemekleri belli bir süre kendi ısısında muhafaza ediyor. 5 litre kapasiteli çıkarılabilir ve yıkanabilir haznesiyle yüzeyi kolayca temizlenebiliyor. Arzum Şef 259 TL’den satışa sunuluyor.

Ramazan’ın yaz günlerine denk gelmesi sebebiyle sahuru hafif, aperatif yiyeceklerle geçiştirmek isteyenlere Arzum Metallo ızgara – tost makinesi en büyük yardımcı oluyor. Arzum Metallo ızgara – tost makinesi, 4 adet tostu aynı anda yapabiliyor. 180º açılabilen üst gövdesi ve bulaşık makinesinde yıkanabilen plakalarıyla temizlik işlemi sorun olmadan çözülüyor. Arzum Metallo ızgara – tost makinesi ise 259 TL olarak satışa sunuluyor.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT