Palmolive Men ile Güne Enerjik Başla!

Palmolive Men ile Güne Enerjik Başla!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Palmolive Men ile Güne Enerjik Başla!

Tarihler: 15 Mart 2017 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Palmolive

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2017 ~ May 15, 2017

Duş almak, güne enerjik başlamanın en kolay yolu! Erkeklerin kişisel bakımında fark yaratan Palmolive Men serisi, yeni bir güne enerjik başlamak isteyenler için özel olarak tasarlandı!

Yeni Palmolive Men Lemon Booster Enerji Verici Duş Jeli & Şampuan, doğal limon özü ile zenginleştirilmiş etkili cilt temizleyici formülü ve enerji verici kokusuyla sizi yeniden canlandırıyor. Erkeklere özgü koku deneyimini, ferahlık ile birleştirerek enerjik ve canlı hissetmenize yardımcı oluyor! 2’si 1 arada formülü ile duş deneyimini daha da pratikleştiren yeni Palmolive Lemon Booster, sizlere canlandırıcı ve enerji verici bir duş deneyimi sunuyor.

Günümüz Erkeğinin Vazgeçilmezi!
Palmolive Men Citrus Crush Tazeliyici Duş Jeli & Şampuan,, bergamot ve greyfurt özlü eşsiz ve ferah kokusu ile cildi temizlerken, aynı zamanda güne enerjik başlamanızı sağlıyor. Şehrin karmaşasında zamanını iyi kullanmak isteyen erkekler için özel olarak tasarlanan Palmolive Men Citrus Crush’ın 2’si 1 arada özelliği ile duş almak artık daha da pratik!

Yeni Palmolive Men Erkeklere Özel Duş Jeli & Şampuan Serisi, duştan sonra yenilenmiş, enerjik ve ferah hissetmenize yardımcı oluyor. Erkeksi ve ferah kokuları ile ilk kullanımdan itibaren mükemmel bir duş deneyimi sunarak, günümüz erkeğinin vazgeçilmezi haline geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT