Panasonic, 4K Ekran Serisini Tanıtıyor

Panasonic, 4K Ekran Serisini Tanıtıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Panasonic, 4K Ekran Serisini Tanıtıyor

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Nis 12, 2018

Panasonic, ISE'de 43 - 86 inç aralığında değişen altı modellik 4K profesyonel ekran serisini açıkladı.

Giriş sınıfındaki LCD paneller 350 cd/m2 parlaklık özelliğiyle alışveriş merkezleri, mağazalar, toplantı odaları ve sınıflar için kullanımı idealdir. En büyük iki panel (86/75 inç), ekran eksen dışında görüntülendiğinde renk hassasiyetini ve görüntüyü koruyan, Düzlem İçi Değiştirme teknolojisine sahiptir.

Yeni ekran serisi, ekranın fiziksel boyutuna göre ekran alanını büyüten ince derinlik ve şık kenar tasarımıyla 4K görüntü kalitesi sunar.

En yeni 4K ve Full HD video içeriğini desteklemek için tüm ekranlarda DRM korumalı içeriğin oynatılmasına yönelik iki HDCP 2.2 uyumlu HDMI terminali bulunur. Bu serideki tüm ekranlar gibi EQ1, VESA uyumlu montaj içerir.

Panasonic Pazarlama Müdürü Enrique Robledo: “EQ1 Serisi'nin tasarımında odak noktası ekranların kurulumu, ayarları ve kontrolünü kolaylaştırmaktı.” “Her birinde harici kablolar veya bir Set Üstü Kutuya ihtiyaç olmadan 4K ve Full HD içeriği görüntüleyen bir USB medya oynatıcısı bulunur. Yerel bir ağda içerik, LAN üzerinden birden çok görüntüde eşitlenebilir ve ana USB aygıtı kullanılarak güncellenebilir.”

Bir veya daha çok ekran, Panasonic Çoklu Monitör ve Denetim Yazılımı kullanılarak izlenebilir ve kontrol edilebilir. Bu ücretsiz yazılım, ağlı ekranlar için temel kontrol özelliklerine, Erken Uyarı Yazılımı kullanılarak işlevini genişletme kapasitesine sahiptir ve okullar, perakende mağazalar ve ofisler için idealdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT