Panasonic, Akıllı Teknoloji Çözümlerinden Oluşan Bağlı Havalimanı Konseptini Tanıttı

Panasonic, Akıllı Teknoloji Çözümlerinden Oluşan Bağlı Havalimanı Konseptini Tanıttı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Panasonic, Akıllı Teknoloji Çözümlerinden Oluşan Bağlı Havalimanı Konseptini Tanıttı

Tarihler: 28 Mart 2017 Salı ~ 28 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2017 ~ May 28, 2017

2017’de piyasaya sürülecek olan LinkRay platformu sayesinde, onlarca insan bilgi ekranlarından ve LED ışıklarından akıllı telefonlarına kendi dillerinde eş zamanlı olarak bilgiler alabilecek. Bu sayede, havalimanlarındaki bilgi ekranları birden çok dilde uçuş bilgisi bağlantıları içerebilecek.

Ayrıca havalimanlarındaki terminal binalarının yerel olarak haritalarının çıkarılmasına ve bu binalarda yön bulmaya yardımcı olabilen HD Beacon teknolojisi ile örneğin havalimanı çalışanları veya sınırlı hareketliliğe sahip kişiler mobil cihazlarını kullanarak en yakın kapıya hızla gidebilecekleri elektrikli araçları bulabilecekler.

Havalimanlarındaki perakende kuruluşları içinse Panasonic, müşterileri çekecek vitrin görünümleri oluşturmak için projeksiyon teknolojisinden yararlanan dijital cam çözümünü tanıttı.

Öte yandan havalimanlarındaki araçlar altyapı ile iletişim kurarak sistemlere erişime sahip olacak. Hava araçlarıyla çarpışma gibi büyük maddi zararlar doğuran durumların da böylelikle önüne geçilmiş olacak.

Panasonic, havalimanı lojistik merkezi alanında da barkod teknolojisiyle parsel bilgilerini doğrudan parseller üzerine yansıtarak uzaktaki çalışanların tek bakışta görmesini sağlayan Parcel Picking Director'ı da tanıttı.

Kuruluşların bagaj konteyneri, treyler ve vagon gibi hareketli varlıkların dağıtımını izlemelerini ve optimize etmelerini sağlayan Panasonic Media Track, havalimanlarındaki yer hizmetleri için geliştirildi. Akıllı Depo Yazılımları (iWS) da CCTV kameraları ile yazılımları kullanarak kayıp parsel ve bagajları güvenlik kayıtlarında elle saatler boyunca aramak yerine dakikalar içinde bulabilecek.

Panasonic System Solutions Avrupa Genel Müdürü Tony O'Brien, "Bağlı, akıllı teknoloji çözümlerimizin hava taşımacılığı endüstrisi için çok uygun olduğunun bilincindeyiz." "Araştırmalarımız, daha iyi bağlantı ve bilgi paylaşımı aracılığıyla yolcu deneyimini artırmanın bu sektörde önemli bir itici güç olduğunu gösteriyor" diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT