Panasonic Toughpad Büyük Ekranlı 4K Tablet

Alışveriş Alışveriş Rehberi Panasonic Toughpad Büyük Ekranlı 4K Tablet

Tarihler: 22 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 22 Eylül 2015 Salı

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2015 ~ Eyl 22, 2015

Panasonic Toughpad Büyük Ekranlı 4K Tabletlerin yeni standardını belirliyor

Yayıncılık, fotoğrafçılık, sağlık, mimarlık, moda ve perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik yeni özellikleriyle Panasonic Toughpad FZ-Y1 şimdi çok daha çekici.

Panasonic, yayıncılık, fotoğrafçılık, sağlık, mimarlık, moda ve perakende sektörlerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan 20 inç 4K Toughpad tabletlerine getirdiği güçlü yeniliklerle büyük ekranlı tablet alanına yeni bir standart kazandırıyor. Panasonic Toughpad FZ-Y1 Standart modeli için yapılan iyileştirmeler arasında en son sürüm 5. nesil Intel® işlemci, net görüntüler sunan 4K ekranın farklı kaynaklardan gelen içeriklerin sergilenebileceği bir monitör olarak kullanılabilmesini sağlayan HDMI 2.0 Giriş portu*1 ve ofisler için benzersiz bağlantı performansı yer alıyor. Cihazın Standart modelinin yanı sıra, Value model versiyonu da tanıtıldı. Yüksek teknolojili Performans modelinin de yılın ilerleyen bölümlerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Panasonic Toughpad FZ-Y1’in Standart modeline eklenen en yeni özellikler birçok sektörde kullanım avantajı sunuyor. Görüntülerin ve video kayıtlarının hem ayrıntılı hem de anında incelenmesine imkân tanıyan monitör becerisi, cihazı özellikle yayın ve fotoğrafçılık sektörleri için ideal bir araç haline getiriyor. Panasonic Toughpad FZ-Y1, sağlık sektöründe x-ray ve tarama görüntülerinin her zamankinden daha fazla netlik ve hassasiyette görüntülenebilmesini sağlıyor. Perakende sektörü ise çekici cihazın teknoloji avantajlarından faydalanabiliyor. Showroom gösterimleri, yaratıcı ajanslar, mühendislik ve mimari odaklı firmalar cihazın tasarım inceleme ve birlikte çalışma becerilerinden yararlanabiliyorlar.

Full HD destekli 4K tablet
İlk kez 2013’te Panasonic Toughpad UT-MB5 ismiyle tanıtılan ve şimdi de yeni markalanmasıyla gün yüzüne çıkan Panasonic Toughpad 4K tabletler, dünyanın 4K çözünürlüklü görüntüleyiciye sahip ilk 20 inç tabletleri olma özelliğini taşıyor. Görsel netlik ve birlikte çalışma koşullarını temel ihtiyaç olarak gören saha çalışanları için, Panasonic Toughpad 4K tablet inç başına 230 piksel, 15:10 en boy oranı ve geniş izleme açısı özelliklerine sahip IPS? LCD dokunmatik ekran ile Ultra HD’nin ötesinde çözünürlük ayrıcalığı sunuyor. Cihazın en yeni versiyonu artık 4K tabletteki Full HD içeriklerle çalışmayı kolaylaştıran Full HD desteğini de sunuyor.

Görüntüleme ve gözden geçirme için ideal
Yeni HDMI 2.0 Giriş portu*1 cihazın taşınabilir bir monitöre dönüştürülebilmesine imkân tanıyor. Buna ek olarak sunulan Mini DisplayPortTM*1 şarj becerisine sahip USB 3.0, LAN portu*1, SD kart girişi, Akıllı kart okuyucu*1 ve yuvalama bağlantısından oluşan tam kapsamlı kurumsal portları tamamlıyor. Kablosuz bağlantı (Bluetooth ve WLAN) kullanıcının ister masasında ister sahada sürekli olarak bağlantıda kalabilmesini sağlıyor.

Hem güçlü hem esnek
5. nesil Intel® CoreTM i5-5300U vProTM işlemci (3 MB önbellek, 2,3GHZ’den 2,9GHZ’ye, Intel® Turbo Boost teknolojisi ile birlikte) ile çalışan tablet 8GB RAM (Value modelinde 4GB) ve 256GB SSD (Value modelde 128GB) özelliklerine sahip. Windows 8.1 Pro Update işletim sistemi, yüksek performans, güvenlik ve kullanıcı için sezgisel bir dokunmatik deneyimi temin ediyor.

Göz alıcı siyah kenarlar, 4K görüntüleyici paneli ile birlikte magnezyum çerçeveye oturtulmuş bulunuyor. Çerçeve, güçlendirilmiş fiber glass malzemeden üretilmiş olması sayesinde cihazı gerçek anlamda sapasağlam bir kurumsal tablet haline getiriyor. Bu hafif, kurumlara özel dayanıklı tablet, 76cm*2 yükseklikten düşmeye dayanacak şekilde tasarlanmış bulunuyor. Bu sayede çalışmalarda yaşanabilecek kesintilerin önüne geçilebiliyor ve kurumlara daha iyi şartlarda bir toplam sahip olma maliyeti avantajı sağlanıyor. Cihaz artık güvenlik kilidi uyumuna da sahip. Bu sayede masadan uzaklaştırıldığında ya da bir etkinlikte kolaylıkla güvence altına alınabiliyor.

Opsiyonel Panasonic masaüstü beşiği ve taşıma kılıfı aparatı ile birlikte cihaz, hem bir masaüstü PC hem de tablet olarak kullanılabiliyor. Masaüstü beşiği kolaylıkla bir standa dönüştürülerek, tabletin çizim masası modunda kullanılabilmesini sağlıyor ve ek bağlantı portu seçenekleri sunuyor. VESA uyumlu montaj adaptörü de cihazla birlikte kullanılabiliyor.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Avrupa Bölgesi Pazarlama Müdürü Jan Kaempfer şu açıklamayı yapıyor: “Müşterilerimizin taleplerini dinleyerek Panasonic Toughpad FZ-Y1’de bir dizi pratik ve son derece etkili değişikliğe imza attık. Bu sayede cihazımız yayıncılık, fotoğrafçılık, sağlık sektörü, mimarlık, moda ve perakende sektörleri için daha da çekici hale geldi. Bunlara ek olarak, teknik ve genel özellikleri farklı müşteri beklentileri ve fiyat esnekliği için üç adet farklı ürün çeşidine uyarladık.”

En son sürüm Panasonic Toughpad FZ-Y1 modelleri, Ağustos ayı sonundan itibaren satışta olacak.

Daha fazla bilgi için: www.toughbook.eu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT