Pantene’in Yeni Seyahat Boyları Tatil Zamanında Her An Yanınızda!

Pantene’in Yeni Seyahat Boyları Tatil Zamanında Her An Yanınızda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pantene’in Yeni Seyahat Boyları Tatil Zamanında Her An Yanınızda!

Tarihler: 09 Mayıs 2016 Pazartesi ~ 09 Temmuz 2016 Cumartesi

Firma: Pantene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2016 ~ Tem 9, 2016

Baharla birlikte seyahat sezonu açıldı! Deniz, kum, güneşle birlikte yazın keyfini çıkarma vakti de geliyor. Saçlarınızın her an güzel ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız Pantene’in yeni seyahat boylarını tatilde yanınızdan ayırmayın deriz!

Seyahat mevsimi ile birlikte Pantene’in yeni mini seyahat boy ürünleri kurtarıcınız olacak. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı P&G’nin saç bakımında dünya lideri markası Pantene, 75 ml’lik seyahat boy şampuan ve saç bakım kremiyle nerede olursanız olun saç bakımınızı ihmal etmemenize yardımcı oluyor. Tatil valizinizde saç bakımınız için onlarca ürüne yer açmanıza gerek yok! Güzel ve sağlıklı görünen #PanteneSaçı için Pantene’in seyahat boy şampuan ve saç bakım kremi ikilisini kol çantanıza bile rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

Pantene Pro-V şampuan ve saç bakım kremi ikilisi saçlarınıza içten dışa etki ederek saçlarınızı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya güçlendiriyor. Dünyada sadece Pantene’in Şampuanlarında bulunan Antioksidan ve Saç Bakım Kremlerindeki Histidin teknolojileri ile Pantene saça hücresel düzeyde nüfuz ediyor. Böylece Pantene’in ileri saç bakım teknolojileri saç liflerinizin yüzeyinin zarar görmesini önlüyor ve saçlarınızın en güzel halini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Pantene Seyahat Boy 75 ml Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan’ın tavsiye edilen satış fiyatı 3.00 TL
Pantene Seyahat Boy 75 ml Onarıcı ve Koruyucu Bakım Saç Bakım Kremi’nin tavsiye edilen satış fiyatı 3.00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT