Parker ile Sevgilinizin Hep Yanında Olun

Parker ile Sevgilinizin Hep Yanında Olun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Parker ile Sevgilinizin Hep Yanında Olun

Tarihler: 12 Şubat 2018 Pazartesi ~ 12 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Parker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2018 ~ Nis 12, 2018

Yılın en romantik ayı, sevgililer günü yaklaşıyor. Kalbimizden geçen duyguları sevgilimize bazen bir cümleyle, bazen bir mesajla bazen de bir hediyeyle dile getiririz. Sevgimizi bir ömür boyu hatırlatacak ve saklanacak hediyeler seçmek isteriz. Prestij kalemin öncü markası Parker, bu noktada sevgililerin imdadına yetişiyor.

Sunduğu birbirinden özel kalemleri ile sevgililere unutulmayacak, ömür boyu saklanacak hediye alternatifleri ile kolaylık sağlıyor. Parker; zarif, şık ve asil kalemleri ile sevgilinize kullandıkça sizi hatırlatmayı ve sürekli göz önünde olmanızı sağlamayı hedefliyor.

Klasik modellerinin yanı sıra dinamik ve yeni ürünleri ile lüks kalem üreticisi Parker, her dönemin markası olarak öne çıkıyor. Yazıyı sanata dönüştüren, dolma kalem tutkunlarının ilk tercihi olan Parker, sunduğu üstün nitelikli modelleriyle özel günlerde de prestij kalem kategorisinde en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor.

PK Sonnet Metal İnci CT Dolma Kalem satış fiyatı: 825 lira

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT