Paşabahçe İle Sevdiklerinize ‘Ben Yaptım!’ Deyin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe İle Sevdiklerinize ‘Ben Yaptım!’ Deyin

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

Sevdiklerinize hediyelerinizi Paşabahçe Porselen’in ‘Ben Yaptım!’ setleri ile artık kendiniz hazırlayabilirsiniz. Paşabahçe Porselen’in dünyaca ünlü kalem markası Edding ile tasarladığı yeni setler, çay ve kahve keyiflerine bambaşka bir heyecan katıyor.

Paşabahçe Porselen, dünyaca ünlü kalem markası Edding ile eğlenceli bir set tasarladı. Kupa ve porselen dekorasyonuna yönelik üretilen rengarenk kalemlerden oluşan ‘Ben Yaptım!’ setleri sevdiklerine verecekleri hediyelerde kendilerinden bir iz olmasını isteyenler için muhteşem bir alternatif oluşturuyor. Setler çay-kahve keyfine sıradışı bir keyif katıyor.

‘Ben Yaptım!’ setlerinde bulunan Paşabahçe Porselen’in sade kupaları Edding kalemlerde kullanılan su bazlı mürekkeple bambaşka bir tasarıma kavuşuyor. Ayrıca kalemlerde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmadığı için çocuklar da aileleriyle birlikte güvenli ve eğitici zaman geçirme şansını yakalıyor. Setlerin içinde bir adet porselen kupa ve 2 farklı renkte porselen boyama kalemi bulunuyor.

Hayal gücünüzün ürününü yaratmak için Paşabahçe kupanın, boyama kalemleri ile boyandıktan sonra kuruması için 15 dakika bekletilmesi gerekiyor. Bu süre içinde eğer farklı bir tasarım yapmak isteniyorsa çizimler yıkanarak veya bir bezle silinerek temizlenebiliyor. Ardından önceden ısıtılmış 160 derecelik ev tipi fırında 25 dakika pişirilen kupaya tasarım sabitleniyor. Böylece 8 farklı renk seçeneğiyle herkes kendine özel kupasını tasarlamış oluyor. Fırınlanmış kupalar renkleri solmadan defalarca bulaşık makinesinde yıkanabilirken, yıllar içinde solan renklerin üzerinden tekrar geçilerek de eski formuna ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT