Paşabahçe Mağazalarında 'Varsın Sararsın Yapraklar' Konsepti

Paşabahçe Mağazalarında 'Varsın Sararsın Yapraklar' Konsepti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe Mağazalarında 'Varsın Sararsın Yapraklar' Konsepti

Tarihler: 30 Ekim 2017 Pazartesi ~ 30 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2017 ~ Ara 30, 2017

Ev ve yaşama dair binlerce fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, yepyeni sezon ürünleri ile sonbahar ve kış aylarında evinize keyif katmaya devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, herkesin evinde daha fazla zaman geçirmeyi tercih ettiği sonbahar ve kış aylarında geçirilen vakitleri keyifli hale getirecek yeni sezon ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.

Varsın Yapraklar Sararsın; Hediyeler Gönülden Kopsun Gönül Alsın sloganıyla sonbaharı karşılayan Paşabahçe Mağazaları’nda sonbahar-kış temasına uygun ürünler raflardaki yerini aldı.

Opal gri, lacivert ve mercan renklerinden oluşan el imalatı yeni ürünleriyle sonbaharı karşılayan Paşabahçe Mağazaları’nda vazolardan kaselere, mumluklardan dekoratif minderlere kadar evinizi güzelleştirecek yüzlerce yeni ürün alternatifi bulunuyor.

Paşabahçe Mağazaları; alışılagelmiş ürünlerinin yanı sıra son yıllarda mağazalarında satışa sunduğu sehpa ve metal raf üniteleri ile de ev yaşamının her alanına keyif katmayı sürdürüyor. Yeni ve modern sehpa modelleri dekorasyonda farklı bir tarz arayanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. Özgün modeller arayan tüketiciler; her yerde bulunamayacak farklı sehpa ve raf ünite seçenekleri için www.pasabahcemagazalari.com sitesini de ziyaret edebilirler.

Yaklaşan kış aylarında evinde daha çok misafir ağırlamak isteyenler için yeni çay ve kahve takımları; seramik kase setleri de seçenekler arasında. Sadece Paşabahçe Mağazaları’nda bulabileceğiniz Gül 6’lı çay seti 155 TL iken; Stripes Stoneware 4’lü kase seti ise sadece 54,50TL’den misafirlerine farklı ikramlarda bulunmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT