Paşabahçe Mağazaları’ndan Yeni Yıla Özel Fikir ve Öneriler

Paşabahçe Mağazaları’ndan Yeni Yıla Özel Fikir ve Öneriler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe Mağazaları’ndan Yeni Yıla Özel Fikir ve Öneriler

Tarihler: 28 Aralık 2016 Çarşamba ~ 28 Şubat 2017 Salı

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2016 ~ Şub 28, 2017

Paşabahçe Mağazaları, yeni yıla girerken sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere yine birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor.

Paşabahçe Mağazaları, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ bölümlerinde satışa sunduğu binlerce ürün alternatifiyle yeni yıla girerken sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin hediye arayışına son veriyor.  Yılbaşı konseptinde ağırlıklı olarak bakır ve pastel tonlardaki ürünlere ağırlık veren Paşabahçe Mağazaları, trendleri takip eden modern seçeneklerle evlerin havasını değiştiriyor. Pasşabahçe Mağzaları’nda, aldığı hediyeyle sevdiklerine unutulmaz bir an yaşatmak isteyenler için vazolardan şık objelere, bardaklardan fincan takımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. 

Paşabahçe Mağazaları, yeni kolonyası “2017”yi de müşterilerinin beğenisine sundu. Amber ve misk kokularından oluşan “2017” kolonya, hem hoş kokusu hem de şık ambalajıyla bu özel güne yakışan en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. 

Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve yılbaşı için hediye almak isteyenlere www.pasabahcemagazalari.com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve yılbaşı alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT