Paşabahçe’nin ‘İmza’sı Selçuk Demirel’in Yeni Çizimleriyle Genişliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Paşabahçe’nin ‘İmza’sı Selçuk Demirel’in Yeni Çizimleriyle Genişliyor

Tarihler: 18 Nisan 2013 Perşembe ~ 18 Haziran 2013 Salı

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2013 ~ Haz 18, 2013

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının çalışmalarına yer verdiği özel koleksiyonu ‘İmza’yı yeni ürünlerle genişletiyor. Daha önce koleksiyonda yer alan sanatçılardan Selçuk Demirel’in yeni çizimleri de koleksiyona eklendi. İmza Koleksiyonu’yla Alev Ebuzziya, Aydın Boysan, Behiç Ak, Latif Demirci ve Selçuk Demirel gibi sanatçıların özgün tasarım ve çizimlerini taşıyan birbirinden güzel ürünler tüketicinin beğenisine sunuluyor.

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları’nın, ünlü sanatçıların fikir ve çizgilerini taşıyan “İmza Koleksiyonu”nu, yeni ürün tasarımlarıyla zenginleşmeye devam ediyor.

İlk olarak dört yıl önce oluşturulan; bugüne kadar Alev Ebuzziya, Aydın Boysan, Behiç Ak, Latif Demirci ve Selçuk Demirel gibi dünyaca ünlü sanatçıların özgün çizim ve tasarımlarını taşıyan ürünleri tüketiciye ulaştıran “İmza Koleksiyon”u, yine Selçuk Demirel imzalı yeni ürünlerle genişliyor.

Daha önce Selçuk Demirel’in çizimlerini taşıyan ürünler tüketicinin beğenisine sunulurken, yeni koleksiyonda sanatçının yeni çizimleri bu kez bardak setleri, kupalar, karaf ve vazoları süsleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT