Payless’te Tüm Sezon Ürünlerinde Bayram İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Payless’te Tüm Sezon Ürünlerinde Bayram İndirimi

Tarihler: 13 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 13 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Payless

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2012 ~ Eki 13, 2012

Sezon trendlerini ve rahatlığı aynı çizgide buluşturan Payless’in beklenen bayram indirimi başlıyor. Kadın, erkek ve çocuklara uygun farklı ürün gruplarıyla herkese hitap eden Payless’in tüm sezon ürünlerinde 2. ürüne %50 indirim seçeneği bayram alışverişi keyfini ikiye katlıyor.

Ürün çeşitliliğiyle ailenin tüm bireylerine hitap eden Payless, bayram coşkusunu tüm ürünlerinde gerçekleştireceği indirim fırsatıyla yaşatıyor. Payless, 13 Ağustos tarihinde başlayacak ve bayram süresinde devam edecek olan sezon ürünlerinde 2. ürüne %50 indirim kampanyası ile bayram coşkusunu doyasıya yaşatıyor.

Rengarenk babetlerden, miniklerin ayaklarına hareket alanı sağlayan “smartfit” özelliği olan çocuk modellerine, taşlı ve tokalı parmak arası sandaletlerden erkek ayakkabılarına kadar farklı modelleriyle bayram şıklığınızı tamamlamanız mümkün… Ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra zengin çanta ve aksesuar alternatifleri de bulunan Payless’in bayrama özel 2. ürüne %50 indirim fırsatını yakalamak isteyenler Cevahir AVM, Optimum Yenisahra, Arena Park ve İzmir Optimum mağazalarını ziyaret edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT