Pentax Ricoh Q-S1 Aynasız Fotoğraf Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pentax Ricoh Q-S1 Aynasız Fotoğraf Makinesi

Tarihler: 13 Ekim 2014 Pazartesi ~ 13 Aralık 2014 Cumartesi

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2014 ~ Ara 13, 2014

Son derece küçük boyutuyla iyi tasarlanmış, değiştirilebilir mercekli, olağanüstü işlevselliğe ve 40 farklı renk kombinasyonuna sahip fotoğraf makinesi

Yenilenen görünümü, yaratıcı etkiler için Akıllı Efekt modu ve günümüzün moda renk seçenekleri ile gelen yeni Pentax Q-S1 dijital sistem fotoğraf makinesi kolay taşınabilir değiştirilebilir objektifli kompakt ve şık görünümlü bir model arayışındaki fotoğraf meraklıları için ideal bir ürün. Pentax Q-S1'de 12.4 megapiksel çözünürlük, yüksek kalitede görüntüler sunan arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü, ISO 12.800'e varan yüksek ışık algılama hassasiyeti ve en son gyro sensör destekli görüntü sabitleme teknolojisi gibi çok sayıda özelliğe yer verilmiş. Tasarımın ve üstün işlevselliğin bir araya gelmesiyle birlikte, PENTAX Q-S1 modelini tüm seviyelerdeki fotoğrafçılar için ideal bir günlük fotoğraf makinesi haline getiriyor.

40 farklı renk seçeneği ile Pentax Q-S1'in diğer yeniliği de yeni farklı gövde renklerinde sipariş alma hizmeti. Orijinal olarak ilk kez Pentax Q7 modelinde karşımıza çıkan bu benzersiz hizmet pek çok fotoğraf sever tarafından büyük beğeni ile karşılandı ve kullanıcıların kişisel zevk ve beğenileri gösterebilmeleri için bir fırsat olarak algılandı. 4 standart renk kombinasyonuna ek olarak şampanya, haki ve kömür siyahı gibi 36 farklı gövde ve grip bölümü renk seçeneği de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Fotoğrafseverlere ayrıca Pentax-01 Standard Prime objektif için de beş farklı renk seçeneği sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT