Penti Active ile Dinamik ve Eğlenceli Bir Yaz

Penti Active ile Dinamik ve Eğlenceli Bir Yaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Penti Active ile Dinamik ve Eğlenceli Bir Yaz

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

Sporu ve sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getirenlerin tercihi Penti Active, 2018 İlkbahar yazında spor salonlarından caddelere taşınacak bir koleksiyon sunuyor.

Spor giyimi sadece spor salonlarında değil, kahve keyfinde, sinemada, alışverişte, günlük hayatın her alanında tercih edenlerin vazgeçilmezi olacak Penti Active, rahatlık ve şıklığı birbirinden ayırmıyor. Dinamik, enerjik ve cool tasarımlar günün her saati yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz eğlenceli detaylar barındırıyor.

Siyah ve beyazdan vazgeçemeyenler için hazırlanan ‘Black & White’ teması, bu iki rengin uyumuna sarının enerjisini ekleyerek yaza ve güneşe atıfta bulunuyor. ‘Day to Night’ teması şıklığından ödün vermeyenleri gece aktivitelerine davet ederken, örgü ve file görünümlü detaylar ‘Fishnet’ teması ile öne çıkıyor. Yoga tutkunları için konfor ve rahatlık ‘Energy’, pastel sıcaklığında tonlar ise ‘Girlish’ temasında yer buluyor. Doğayı şehre taşıyan ‘Botanical’ teması ve sezonun deri görünüm trendini barındıran ‘Leather Look’ ise Penti Active koleksiyonunda yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT