Penti’den Gelinlere Özel: Hera Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Penti’den Gelinlere Özel: Hera Koleksiyonu

Tarihler: 18 Haziran 2012 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Penti’nin doğallık, sadelik ve zarafetten ilham alarak yarattığı iç çamaşırı koleksiyonu kullanışlı yapısı ve minik detaylarıyla göz dolduruyor. Penti’nin özellikle düğün günleri için ön plana çıkarttığı Hera koleksiyonunda yer alan ürünler, toparlayıcı özellilkerinin yanı sıra gelinliğin tamamlayıcısı oluyor. Çamaşırlar, özel ipeksi kumaşı ve dantel detaylarıyla göz dolduruyor.

Gelinlik altında fonksiyonelliğiyle rahatlıkla kullanılabilen veya çeyizlerde tercih edilen Hera Straplez Sutyen, ipeksi kumaşı ve dantel detaylarının yanı sıra, iç kısımda üst ve alt sırada kaymayı önleyen silikon bantları ve çıkarılabilir askılarıyla da dikkat çekiyor. Hera Sutyen, push-up dolgulu kaplarıyla muhteşem bir görünüm sağlarken, çıkarılabilir askılarıyla da straplez kıyafetlerle de kullanım kolaylığı sunuyor.

Hera sutyenlerin tamamlayıcısı olarak tasarlanan Hera Slip, özel ipeksi kumaşı ve dantel görünümüyle yokmuş hissi sağlıyor. Hera Hipster, gelinliğin altında popoyu toparlayan ürün özel ipeksi kumaşıyla yumuşaklık hissi veriyor.

Gelinlere özel zengin çamaşır koleksiyonu..
Penti’de yer alan ve straplez gelinlik modelleri içinde kullanılabilen Sandra Straplez Sutyen, beraberinde boyundan bağlanabilen askılarla birlikte satılmakta olup istenildiğinde askılı da kullanılabiliyor. Ürünün en önemli özelliği agrafının sırttan görünmeyecek şekilde yan kısımda olması olduğundan, gelinlik altında veya çeyizlik olarak tercih edildiği gibi sırtı açık kıyafetlerle de kombinlenebiliyor.

Yine straplez gelinliklerle kullanılması için Lotus, Pop, Cocktail ve Judy Straplez sutyenler, straplez olmayan askılı veya uzun kollu gelinliklerle kullanım için ise Sidney, Explore, Maxima, ve Judy sutyenler de öneriliyor.

Daha kusursuz bir vücut için
Karın, mide ve baseni incelten kaymayı önleyen silikon bel lastiği ile rahat bir kullanım sağlayan “Body Control”; popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran “Pop up Korse”, özel örgüsüyle karın bölgesini düzleştiren “Karın toplayan korse” dikkat çeken ürünlerin başında yer alıyor. Ayrıca karın ve mideyi düzleştiren, bacak incelten “Karın toplayan&bacak incelten Korse”, düşük bel, iz yapmayan toparlayıcı özelliğe sahip “Premier Invisible” ise gelinlerin en çok tercih ettiği çorapların başında geliyor.

Çorap giymek isteyen gelinlere…
Gelinliğin altına çorap giymeyi tercih edenler, Penti’nin beyaz veya vanilya renkli, yaz aylarında rahatlıkla kullanabilecek “Diana jartiyer”, “ince file jartiyer” ve 15 denye yarı parlak “Fantezi jartiyer” çoraplardan birini seçebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT