Philips Lumea Prestige ile Tüylere ‘Elveda’

Philips Lumea Prestige ile Tüylere ‘Elveda’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Lumea Prestige ile Tüylere ‘Elveda’

Tarihler: 16 Kasım 2016 Çarşamba ~ 16 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2016 ~ Oca 16, 2017

Profesyonel güzellik salonlarında da kullanılan IPL teknolojisini (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) ev rahatlığına taşıyan Philips, kablosuz ürünleri Lumea Prestige SC20009/00 ve SC2007/00 ile kadınların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kısa sürede, kalıcı ve kusursuz epilasyon yapmak isteyen kadınlara çözüm sunan Philips, bu iki üründen birini alana Network cüzdan hediye ediyor.

Evde güvenli ve rahat kullanıma uygun kablosuz teknolojisi ile yüzde ve vücutta hızlı uygulama kolaylığı sunarak zamandan tasarruf etmeyi sağlayan Lumea Prestige SC2007/00 ve ekstra bikini bölgesi ataçmanı ile hassas bölgelerde fark yaratan SC2009/00 ile kusursuz epilasyonun imkânsız olmadığını kanıtlıyor.

Kablosuz tasarımı ile de dikkat çeken iki ürün, alt bacak uygulamasını 15 dakika gibi kısa bir sürede bitirebiliyor.

Beş farklı ışık enerji seviyesi bulunan Philips Lumea Prestige serisi, 250 bin ışık atımı kapasitesi ile rahat ve kesintisiz uygulama sağlarken, hassas ciltler ve bölgelerde de güvenli, nazik ve etkili performansıyla kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Yüz ve vücut için uzun ömürlü ve nazik IPL çözümü sunan Philips Lumea Prestige SC2007/00’a 1.599.99 TL’ye, yüz ve vücuda ek olarak bikini bölgesi için de uzun ömürlü ve nazik IPL çözümü sunan Philips Lumea Prestige SC2009/00’a 1.699.99 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıyla ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT