Philips Mira Kablosuz Telefon ile Geleceğe Bağlanın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Mira Kablosuz Telefon ile Geleceğe Bağlanın

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 09 Haziran 2013 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Haz 9, 2013

Farklı tasarımı, zarif dizaynı ve yüksek kaliteli kaplamasıyla telefon tasarımına ilişkin algıları değiştiren Philips’in kablosuz telefonu Mira, zamanın ötesinde ve benzersiz bir deneyim sunuyor.

Uzun aramalar için tasarlanmış rahat ahize kulaklıkları ve dayanıklı, parlak, parmak izine karşı korumalı dış tasarımıyla Mira, bugüne kadarki ev telefonlarından ayrılmayı başarıyor. Her iki taraftan da şarj edilebilen ahize ve hassas kullanım için kalibrasyonlu tuş takımı da işlevsel açıdan Philips Mira’yı farklı kılıyor.

Her açıdan zarif ve şık görünen yeni Mira, akıllı kablo yönetimi, kolay okunabilen 4,1 cm’lik 2 satırlı grafik ekranı ve rahat ahize kulaklıkları ile ev telefonu konusuna farklı bir boyut getiriyor. Akıllı kablo yönetim sistemi, kabloları görüş alanınızdan akılcı bir şekilde kaldırıyor. Örtülü kablolar ve dâhili kablo kılavuzu, karmaşıklığın ortadan kalkmasına ve kabloların daha az yer kaplamasını sağlıyor.

Ahize hoparlörüyle eller serbest konuşma da yapabileceğiniz bu zarif telefon, mükemmel ses kalitesi için gelişmiş ses testleri ve ayarlamalar sonucunda size ulaşıyor. Çevre dostu üretimiyle de göz dolduran Mira, ECO+ modu etkinleştirildiğinde sıfır güç emisyonuyla ekolojik açıdan kullanıcılarını mutlu ediyor.

Beyaz ve Koyu Gri renk seçenekleriyle satışa sunulan Philips Mira M5501WG/38 modeli, 149,90 TL’lik fiyat etiketi ile raflardaki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT