Philips’ten Spor Tutkunlarına Kulaklık Müjdesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips’ten Spor Tutkunlarına Kulaklık Müjdesi

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Bu yazı sporla değerlendirmek isteyen müzikseverlere Philips’in şık ve kullanışlı kulaklık önerileri var. Philips SHQ1000 ve SHQ3000 modelleri, tam anlamıyla spor için tasarlandı.

Philips, spor ve müzik dolu bir yaz geçirmeyi hedefleyenler için son derece özel kulaklık seçenekleri sunuyor. Sportif kullanıma uygun yeni SHQ1000 ve SHQ3000 modelleri, suya dayanıklı malzemeden üretildi. Bu haliyle kolayca yıkanan ve hijyenik kullanım sunan Philips’in yeni sportif kulaklıkları aynı zamanda anti-bakteriyel özelliğe de sahip.

Yumuşak silikon kulak aparatları sayesinde ergonomik biçimde kulağa oturan Philips SHQ1000 ve SHQ3000 modelleri, güçlü ses performansı ile de ilgi çekici. Bas sesleri arttıran stereo ses performansı egzersizler için oldukça motive edici. Üstelik egzersizlerinizi ücretsiz ActionFit uygulamasıyla da takip edebilirsiniz. Serinin SHQ3000 modeli aynı zamanda gürültü engelleme özelliğine de sahip. 1,2 metrelik kablo uzunluğu, şık, hafif ve kompakt tasarım ve su geçirmez donanım özelliklerine sahip yeni Philips SHQ serisinin; SHQ1000 modeli 39,90 TL, SHQ3000 modeli ise 69,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT