Pierre Cardin Teenager Serisi’yle Genç Moda Severler İpeğin Zarafetini Keşfediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pierre Cardin Teenager Serisi’yle Genç Moda Severler İpeğin Zarafetini Keşfediyor

Tarihler: 19 Haziran 2013 Çarşamba ~ 19 Ağustos 2013 Pazartesi

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2013 ~ Ağu 19, 2013

Fransız modasından taşıdığı esintilerle Türk motiflerini başarılı bir şekilde harmanlayarak, ipeğe özgün bir değer katan Pierre Cardin eşarplar, 2013 yaz koleksiyonunda yer alan Teenager Serisi’yle göz dolduruyor. Yaza gökkuşağının renkleri, farklı formlardaki desen ve çizgileriyle iddialı bir giriş yapmaya imkan veren Pierre Cardin Teenager Serisi, enerjik tasarımlarıyla genç moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Puantiyeler ile sade bir şıklığa adım atın
1950’lerde altın çağını yaşayan ve modası hiçbir zaman geçmeyen puantiyeler, Pierre Cardin Teenager Serisi’nde dikkat çekiyor. Birbirine paralel çizgileri puantiyelerle birleştirerek oval ve keskin hatların zıtlığından harikalar yaratan Pierre Cardin Teenager Serisi, stilinden emin ve ne istediğini bilen genç moda severleri sade bir şıklığa davet ediyor.

Beyaz üzerine turkuaz, turuncu ve fuşya gibi göz alıcı renklerle tasarımlarını zenginleştirilen Pierre Cardin Teenager Serisi, kurdele ve dore fiyonk detaylarıyla kusursuz tasarım anlayışını gözler önüne seriyor.

Dikey ve yatay şeritlerin uyumlu birlikteliği
Dikey ve yatay şeritlerin uyumlu birlikteliğiyle dikkat çeken Pierre Cardin Teenager Serisi, çiçek figürlü ve yazı detaylı ve tasarımlarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Lacivert üzerine beyaz nakış desenli ve kadın figürlü ayrıntılarıyla göz alıcı zarafetini genç moda severlerle paylaşan Pierre Cardin Teenager Serisi; fuşya, turuncu, turkuaz ve yeşil renkleriyle yaz modasına iddialı bir giriş yapıyor.

Pierre Cardin eşarplarını, Aker Mağazaları’nda ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT