Pijamada Moda Yeni İnci

Pijamada Moda Yeni İnci

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pijamada Moda Yeni İnci

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Yeni İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

İç giyim sektörünün köklü markası Yeni İnci, 2018 koleksiyonunda yer alan rahat kesim ve renkli pijama tasarımlarıyla evde şık olmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

Yeni İnci’nin, 2018 koleksiyonunda gecenin huzurundan ilham alarak tasarladığı pijama takımları, renklerinin yanı sıra baskılı modelleriyle de dikkat çekiyor.

Vücudunuzu rahat hissettiren pijama modelleri, cildinize nefes aldıran pamuklu kumaşıyla terlemeye dur derken konforlu bir kullanım sağlıyor. Kadında olduğu kadar, erkek modelleriyle de iddialı olan Yeni İnci, eşlerin birlikte kullanabileceği uyumlu pijama takımlarıyla da büyük ilgi görüyor. Pijamalarda bu yıl trend olan dantelli tasarımlar, konforun yanı sıra şıklığından taviz vermeyenlere hitap ediyor. Kaliteli malzemeden üretilen pijama takımları, uzun kış gecelerinde uykunuzun bölünmesini de engelleyerek dinç uyanmanızı sağlıyor. Pijama tasarımlarında bu yıl fuşya, kırmızı, lacivert, bordo gibi pastel renklerin yanı sıra kareli desenler, eğlenceli baskılar tercih ediliyor.

1964’ten beri iç giyim sektörünün öncü ve yenilikçi markası Yeni İnci, iddialı tasarımlarıyla kadınların zarafetine şıklık katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT