Plajlarda Karıştır&Yakıştır Zamanı…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Plajlarda Karıştır&Yakıştır Zamanı…

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

Renkleriyle, desenleriyle beğeni toplayan ve artık ikonikleşen Penti Karıştır&Yakıştır tasarımları, farklı model alternatifleriyle de deniz kenarında göz alıcı olmayı sağlıyor. Her zaman aynı renkleri ve formları kullanmaktan sıkılan kadınlar için hazırlanan koleksiyonda, bronzluğu gözler önüne seren neon renkler dikkat çekiyor. Çizgililer, grafik baskılar, dijital desenler ve daha süslü olmak isteyenler için parıltılı ve zımbalı detaylar da sezondaki yerini alıyor.

Karıştır&Yakıştır tasarımları, yalnızca renk ve desenleriyle dikkat çekmek isteyenlere değil, modelleriyle farklı vücut şekillerine de çözümler sunuyor. Türk kadınlarının vücut ölçüleri dikkate alınarak hazırlanan koleksiyon, kadınlara özgün stiller sunmayı sağlıyor.

Bikini koleksiyonunu destekleyen plaj kıyafetleri ve aksesuarlar ise kadınların daha çarpıcı görünmesine yardımcı oluyor. Desenli pantolonlar, ince dokulu tişört ve atletler, mini elbiseler ve farklı kesimlerdeki şortların yanı sıra son dönem trendleri arasındaki yerini alan ve günlük hayatta da kullanılabilen ‘Jelly’ terlikler, yaz boyunca kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Dünya trendlerini kendine özgü bir şekilde yorumlayan Penti Karıştır&Yakıştır koleksiyonu ile enerjik, stil sahibi ve göz alıcı bir yaz kadınları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT