Polaris Çizmelerle Soğuğa Karşı Rahat ve Şık Duruş

Polaris Çizmelerle Soğuğa Karşı Rahat ve Şık Duruş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polaris Çizmelerle Soğuğa Karşı Rahat ve Şık Duruş

Tarihler: 15 Kasım 2016 Salı ~ 15 Ocak 2017 Pazar

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2016 ~ Oca 15, 2017

Kış aylarının vazgeçilmezi çizmeler; topuklu, sportif, diz altı, diz üstü gibi yüzlerce alternatifiyle Polaris koleksiyonunda yerini aldı. İster gündüz ister gece her türlü kombininize kolaylıkla uyum sağlayabilecek çizmelerin en rahat ve en şık alternatiflerini Polaris sonbahar-kış koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Polaris’in sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan zincir detaylı modeller, tango botlar, diz altı ve diz üstü modeller sezonun hit renkleriyle birleşerek rahatlık ve şıklığı bir arada yakalamak isteyen kadınları etkisi altına alıyor. Topuklu modeller elbiselerinizle göz alıcı bir uyum yakalarken, günün her anı rahatlık ve şıklığı bir araya getiren düz çizmeler skinny pantolonlar, taytlar ve eteklerinize eşlik ederek stilinize ayrı bir hava katacak.

Polaris’in sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan göz alıcı modelleri daha yakından görmek için FLO ve Polaris mağazalarını; www.flo.com.tr/polaris ve www.polaris.gen.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT