Polaris İle Bayramda Rahatlık ve Şıklık Bir Arada!

Polaris İle Bayramda Rahatlık ve Şıklık Bir Arada!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polaris İle Bayramda Rahatlık ve Şıklık Bir Arada!

Tarihler: 06 Eylül 2016 Salı ~ 06 Kasım 2016 Pazar

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2016 ~ Kas 6, 2016

Polaris, bayramı birbirinden şık, rahat ve renkli modellerle karşılıyor. Renklerde turkuaz, turuncu, bej, beyaz, pudra tonları kadın koleksiyonunda ön plana çıkarken, erkek koleksiyonunda ise siyah, lacivert, kahverengi ve bej gibi renkler başı çekiyor. Çocukların dünyası ise her zamanki gibi cıvıl cıvıl…

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonu ile her yaşa ve her tarza hitap eden Polaris bu bayramda da şıklığın yanı sıra konforu ön planda tutuyor. Kadın koleksiyonunda yer alan sivri burunlu stilettolar, etnik detaylı modeller, babetler ve yağmurlu sonbahar günlerinin vazgeçilmezi kısa botlar koleksiyonun başrolleri arasında yer alıyor. Renklerde ise bej, kırmızı, siyaj, yeşil, lacivert, kahverengi ve metalik tonlar ön plana çıkıyor.

Polaris’in hem klasik hem de sportif tarzlara hitap eden erkek koleksiyonu; bayramda hem rahat hem de şık olmak isteyen erkeklerin beğenisine sunuluyor. Markanın erkek koleksiyonunda siyah, kahverengi, lacivert, bej gibi renkler ön planda.

Polaris, çocuk koleksiyonunda ise bayramı eğlenceli ve rahat şekilde geçirmek isteyen çocukların ilgisini çekecek. Yeni doğan grubundan başlayıp yetişkinliğe kadar olan dönemi kapsayan Polaris’in çocuk koleksiyonu spor ayakkabılar, babetler ve sandaletler bayrama hazır!

Polaris’in 2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek ve bayram alışverişinizi en keyifli şekilde yapmak için FLO ve Polaris mağazalarını; www.flo.com.tr/polaris ve www.polaris.gen.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT