Polaroid Insta-Share Printer Telefonunuzu Yazıcı'ya Dönüştürüyor

Polaroid Insta-Share Printer Telefonunuzu Yazıcı'ya Dönüştürüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Polaroid Insta-Share Printer Telefonunuzu Yazıcı'ya Dönüştürüyor

Tarihler: 20 Kasım 2017 Pazartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Motorola

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2017 ~ Oca 20, 2018

Motorola, akıllı telefon dünyasında yeni bir kategoriye öncülük eden Moto Mod ailesinin son üyesi Polaroid Insta-Share Printer’ı tanıttı. Polaroid Insta-Share Printer ile çektiğiniz fotoğrafların anında baskısını almak artık çok kolay.

Motorola, akıllı telefon dünyasına yepyeni bir soluk getiren Moto Z Serisi için geliştirdiği Moto Mod’lara bir yenisini eklediğini duyurdu. Moto Mod ailesinin yeni üyesi Polaroid Insta-Share Printer, akıllı telefonunuzu bir fotoğraf yazıcısına dönüştürüp fotoğraflarınıza saniyeler içinde hayat veriyor. En sevdiğiniz anları yakaladığınız Moto Z’nin yeni Insta-Share Printer Mod’u ile çektiğiniz fotoğrafların anında baskısını alıp sevdiklerinizle paylaşmanız artık çok kolay.

Fotoğraflarınızın keyfini akıllı telefon ekranının ötesine taşımanızı sağlayan Polaroid Insta-Share Printer Mod’u kullanmak oldukça basit. Moto Z serisi akıllı telefonunuzun arkasına modu bir tık ile takıp, fotoğraf çekimine başlayın ve ardından bu fotoğrafları doğrudan telefonunuzdan basın.

Polaroid Insta-Share Printer ile Facebook, Instagram ve Google Fotoğraflar'da bulunan en favori fotoğraflarınızı anında yazdırabilmeniz de mümkün. En sevdiğiniz fotoğraflar basıldıktan sonra, yapışkan kısmını çıkarak fotoğraflarınızı dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT