Puanlar Biriksin Vücut Tazelensin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Puanlar Biriksin Vücut Tazelensin

Tarihler: 13 Temmuz 2015 Pazartesi ~ 13 Eylül 2015 Pazar

Firma: Juico

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2015 ~ Eyl 13, 2015

Lezzet ve sağlığı bir arada sunan cold pressed juice ve raw food markası Juico yapılan her alışveriş karşılığı puan veriyor. İnternet sitesinden yapılan alışverişlerle biriken puanlar hemen bir sonraki alışverişte kullanılabiliyor.

Taze meyve ve sebze sularından hazırlanan vücut ve sağlık dostu içecekleriyle Türkiye’de bu sektörü oluşturan ilk juice cleanse markası Juico, lezzetli ‘puan’lar veriyor.

Kaju, zerdeçal, ananas, kırmızı biber, elma, nane, limon, lahana gibi yerel ve tropik tatlardan oluşan içerikleriyle lezzet dolu detoks programları sunan Juico, web sitesinden yapılan alışverişlerde toplam sepet tutarının %9’u kadar ‘Juico Puan’ veriyor. 1 adet Juico’nun 1 Türk Lirası’na denk geldiği hediye puan bir sonraki alışverişten itibaren kullanılabiliyor.

Juice cleanse deneyimini ilk defa yaşayacaklar için Urban, daha önce Juico yapmış olanlar için daha derin bir detoks programı olan Balanced, bol yeşillikle beslenen ve düzenli spor yapanlar için üçüncü seviye Guru ve yoğun spor temposu olanlar için Active programları olan Juico, içeriğinde birbirinden özgün tatlar, vitamin ve mineraller barındırıyor. Bir ile üç gün arasında değişen ya da öğünlük olarak tercih edilen Juico’ları tüketenler vücuttaki tazelenme hissini yaşıyor.

Juico ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak ve internet alışverişi için www.juico.com.tr adresine girmek yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT