Pudra Renginin Yumuşaklığını İpekle Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Pudra Renginin Yumuşaklığını İpekle Buluşturuyor

Tarihler: 07 Ağustos 2014 Perşembe ~ 07 Ekim 2014 Salı

Firma: Monist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2014 ~ Eki 7, 2014

Her zaman trend renk olan pudra pembesi Monist’in tasarımlarıyla farklı bir kişiliğe bürünüyor. Monist, pudra rengi bluzları etek ve pantolonla kombin yaptığınızda yanık teninizi ortaya çıkarmanızda yardımcı oluyor. Birbirinden farklı detaya sahip bluzlar ile siz de kendinizi bu sonbahar farklı hissedebilirsiniz.

Monist’in yaka ve bel detayları göz dolduruyor
Kumaşın asil hali ipek ile kendine özgü tasarımlarını buluşturan Monist, pudra renkli bluzlarını kadınların ilgisine sunuyor. Terletmeyen yapısıyla Monist ipek bluzlar kadınların vazgeçilmezi oluyor. Oval ve V yaka formu, çapraz gelen bel kısmı etek ve pantolonla yapılan kombinde pudra renginin yumuşaklığını ortaya çıkarıyor.

34’ten 48’e farklı beden seçeneklerine sahip Monist ürünlerine, Metrocity AVM'deki Monist mağazasından ya da online sipariş verebileceğiniz www.monist.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

http://monist.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT