Rahat Şıklığın Adresi Desa

Rahat Şıklığın Adresi Desa

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rahat Şıklığın Adresi Desa

Tarihler: 23 Ekim 2017 Pazartesi ~ 23 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Desa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2017 ~ Ara 23, 2017

DESA bu sonbaharda soğuk havalarda rahatlıktan ödün vermeden şıklık sunmaya devam ediyor! Farklı renk ve materyal alternatifleriyle sunulan kapitone montlar ve birçok desen ve süsleme çeşidiyle göz dolduran sneakerlar ile DESA, şehirde sonbaharı konforlu şıklıkla karşılamaya davet ediyor.

Kaban, deri veya nubuk mont ve trench alternatifleri bulunan kapitoneli modeller elyaf dolguları sayesinde soğuk havaların vazgeçilmez parçası olurken çıkarıp takılabilen kürk şapkaları ve çeşitli renk seçenekleriyle her tarza uygun alternatifler sunuyor.

Geniş sneaker koleksiyonuyla ise DESA konforu tarz sahibi kadınların ayağına getiriyor. Kamuflaj desenler, çiçek ve kelebek aksesuarları, tabanlarda metal aksesuar süslemeleri, metalik yılan görünümleri ile her yaşa ve tarza hitap eden model seçenekleri sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT