Ramazan Mutfağı İçin Philips’ten Pratik ve Sağlıklı Alternatifler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan Mutfağı İçin Philips’ten Pratik ve Sağlıklı Alternatifler

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 10 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Eyl 10, 2012

Pratik ve sağlam küçük ev aletleri markası Philips, Ramazan ayında da akılcı, kolay kullanılan ve yenilikçi ürünleriyle hayatımızı kolaylaştırmayı sürdürüyor.

Sofralarınızı zenginleştirmeye yardımcı olacak pratik Philips küçük ev aletleri sayesinde Ramazan boyunca sevdiklerinize farklı menüler hazırlayabileceksiniz. Çok marifetli Airfryer’ın yanı sıra, Philips’in Çift Taraflı Izgarası ve Maxi Doğrayıcısı ile de hafif ve sağlıklı seçenekler yaratılabilir.

Çok marifetli Philips Airfryer’la “Kızart, Közle, Fırınla”
Philips Airfryer’ın devrim yaratan Rapid Air hızlı hava teknolojisi sayesinde en lezzetli kızartmalar, közlenmiş ve fırınlanmış sağlıklı yiyecekler dakikalar içinde Ramazan sofralarınızda yerini alacak. Airfryer’ın ısı ayarı ile pişireceğiniz yemekler için en doğru sıcaklığı seçerken, hazne ayracı sayesinde aynı anda farklı yiyecekleri, kokuları birbirine karışmadan pişirebilirsiniz. Üstelik entegre hava filtresi sayesinde mutfağınızda istenmeyen yemek kokuları da oluşmaz. Philips Airfryer, 499,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Philips HR1398/90 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı
Ramazan ayında yemeklerinizi Philips’in hayatı kolaylaştıran ürünleriyle ve avantajlı kampanyalarıyla keyifle hazırlayabilirsiniz. Philips’in 4 Bıçaklı “Soğan Uzmanı” Maxi Doğrayıcısı da mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri. Philips XL doğrayıcı ile sebze ve otlardan sert kuruyemişlere, ete kadar istediğiniz her şeyi birkaç saniye içinde doğrayabilirsiniz. Üstelik ramazan sofralarının en lezzetli yemeklerinin olmazsa olmazı soğanı doğrarken, ne gözleriniz yaşaracak ne de elleriniz kokacak. Çünkü soğan uzmanı tüm Philips doğrayıcılar Ramazan boyunca 20 TL indirimli. Philips HR1398/90 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı, 119,90 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 20 TL’lik indirim kampanyasıyla Ramazan ayı boyunca bu ürüne 99,90 TL’ye sahip olmak mümkün.

Philips HD6320 Çift Taraflı Izgara
Sağlıklı ve lezzetli ızgaralar için ideal bir seçenek olan Philips HD6320 Çift Taraflı Izgara sayesinde, sofralarda çeşitlilik yaratabileceksiniz. Philips HD6320’nin tırtıklı yüzeyinde mis gibi et kızartırken, düz yüzeyinde gözleme, krep gibi yiyecekleri hazırlayabilirsiniz. Philips Çift Taraflı Izgara’nın yapışmayan plakaları ekstra yağ kullanımına gerek olmadan farklı ızgara menüleri oluşturabileceksiniz. Fazla yağı süzerek, koku ve duman oluşumunu önleyen eğimli ızgara gövdesi sayesinde, iç mekanda da ızgara yapmak artık çok kolay. Philips HD6320 Çift Taraflı Izgara’ya, 179,90 TL’lik satış fiyatıyla sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT