Reebok Elements Koleksiyonu ile Bayramda Rahatlığı Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reebok Elements Koleksiyonu ile Bayramda Rahatlığı Yaşayın

Tarihler: 24 Ekim 2012 Çarşamba ~ 28 Ekim 2012 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2012 ~ Eki 28, 2012

İster spor yaparken giyin ister günlük hayatınızda, bu ürünler herkesin dolabında olmalı!

Reebok’ın, kimyasal elementler periyodik tablosundan ilham alarak hazırladığı etiketler ile eğlenceli hale getirilen ve her zaman kullanabileceğiniz modası geçmeyen ürünler sunan Reebok Elements koleksiyonu raflarda!

Reebok Elements ürünleri sahip olduğu rahatlık ile hem günlük yaşamda hem spor esnasındaki temel ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Dolabınızdaki hemen her parçayla kombinleyebileceğiniz Reebok Elements tekstil ürünleri, bol renkli seçenekleri ve şık kesimleriyle günlük hayatınızda rahatlığın yanında stil sahibi olmanızı da sağlıyor.

En yakın Reebok mağazasına giderek Reebok Elements koleksiyonunu yakından inceleyebilir ve hem kendinize hem sevdiklerinize bayram hediyesi verebilirsiniz!

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ http://www.facebook.com/reebokwomen http://twitter.com/reeboktr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT