Reeder İle Teknoloji Annelerin Ellerinin Altında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reeder İle Teknoloji Annelerin Ellerinin Altında

Tarihler: 02 Mayıs 2014 Cuma ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Teknosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2014 ~ May 11, 2014

Siz de her Anneler Gününde annesine mutfak eşyası ya da kıyafet almaktan sıkılanlardan iseniz bu yılın en revaçta teknolojik ürünü tablet bilgisayarlara yönelebilirsiniz. Türkiye’de tablet bilgisayar denilince akla ilk gelen, sektörün önce markalarından reeder, anneleri unutmayarak yeni ürünü reeder A8iC’yi Anneler Gününe özel , Teknosa Turuncu indirim kapsamında, sadece 349 TL’den satışa sunuyor.

reeder A8iC, Intel işlemciye sahip reeder modellerinin en yenisi. Intel Atom Clover Trail +Z2520 çift çekirdek 1.2 Ghzişlemcinin yanında Android 4.2, IPS ekran, 2 MP arka kamera gibi üstün özelliklere sahip olan cihaz hem teknoloji ile yeni tanışacak olan annelerin hem de teknolojiye aşina annelerin tablet bilgisayardan beklediklerini fazlası ile karşılıyor. Zarif ve şık7,2 mm tasarımı ile annenizin gönlünü çalacak olan reeder A8iC, 1024*768 IPS ekranı ile yüksek görüntü kalitesi sunuyor ayrıca 7,85’lik ekranı ile hem kullanım hem de taşıma kolaylığı sağlıyor.

reeder A8İC ile anneleriniz sevdikleri dizileri izlemenin, uzaktaki dost ve akrabaları ile görüşmenin, yemek tarifi sitelerini gezmenin ve facebook'ta sizi takip etmenin tadını çıkarırken, siz de uygun fiyata üstün kaliteyi annenize hediye etmenin keyfine varacaksınız.

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT