Reeder’dan Ön Siparişe Özel Fiyatıyla Dizüstü Bilgisayar

Reeder’dan Ön Siparişe Özel Fiyatıyla Dizüstü Bilgisayar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reeder’dan Ön Siparişe Özel Fiyatıyla Dizüstü Bilgisayar

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Reeder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017
 

Reeder’dan Bir Yenilik Daha! Yeni Nesil Slim Book W14i
Piyasadaki yerini sağlamlaştırmaya başlayan Reeder/Selekt Bilgisayar, yeni slim book modeli W14i’yi tanıttı. Teknolojideki gelişmeleri sürekli takip eden, piyasaya sunduğu akıllı telefon ve tablet modellerinde birçok ilke imza atan ve son teknoloji ürünleri müşterileriyle buluşturan Reeder/Selekt Bilgisayar, W14i Slim Book modeliyle ürün portföyüne oldukça şık ve kullanışlı bir model daha ekliyor. W14i, firmanın ilk dizüstü bilgisayarı olma özelliğini de taşıyor.

Ön Siparişe Özel Fiyat
Reeder/Selekt Bilgisayar’ın slim book modeli W14i ön siparişe açıldı. Firma, ön sipariş döneminde ürünü satın alan müşterilerine 999 TL’lik özel fiyat sunuyor. Şık tasarımı, üstün teknik özellikleri ve hafifliğiyle öne çıkan reeder W14i, ön siparişe özel fiyatıyla firmanın sunduğu kaçırılmayacak bir fırsat olarak dikkat çekiyor.

Üstün Teknik Özellikler ve Özel Tasarım Kasa
Reeder/Selekt Bilgisayar’ın yeni slim book modeli W14i, inceliği ve hafifliğiyle dikkat çekerken, şıklığıyla da göz dolduruyor. Windows 10 işletim sistemiyle sunulan W14i, 14nm teknolojisi ile üretilen 4 çekirdekli Intel N3450 işlemciye sahip. Bu işlemcinin sunduğu avantajlarıyla daha az güç tüketirken, daha yüksek performans elde etmenize imkan sağlıyor. 4 GB RAM’e sahip olan W14i, 32 GB dahili depolama alanı ve 128 GB’a kadar artırılabilir microSD kart desteği sunuyor. Günümüzde kullanılan bulut sistemleri sayesinde yeterli bir alan sunan reeder, daha fazla dahili depolama alanı isteyen müşterilerini de unutmadı. W14i modelinde 512 GB’a kadar arttırılabilir SSD desteği de bulunuyor. 720P HD ekran çözünürlüğüne sahip olan W14i Slim Book, IPS teknolojisiyle üretilmiş 14.1 inç boyutunda ekrana ve bu kaliteli görüntüyü daha büyük ekranlara yansıtmak isteyenler için de Mini HDMI bağlantı girişine de sahip bir model. Ayrıca reeder W14i, az enerji tüketen 10000 mAh gücündeki bataryasıyla da tek şarjda daha uzun süreli bir kullanım vaat ediyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunulan W14i modelinin özel bir dokuya sahip olan kasası da ilk dokunuşta kalitesini hissettiriyor. Selekt Bilgisayar’ın resmi web sitesi www.reeder.com.tr üzerinden reeder W14i Slim Book modelini inceleyebilir ve 999 TL’lik özel fiyatıyla ön sipariş verebilirsiniz.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT