Reform Halı ile Yaza Merhaba Demenin Tam Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reform Halı ile Yaza Merhaba Demenin Tam Zamanı

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Reform Halı

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Her sezon yeniliklerle karşımıza çıkan Reform Halı, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bayi toplantısında 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunu tanıttı. Usta oyuncu Sümer Tilmaç’ın katılımı ile gerçekleşen bayi toplantısı oldukça renkli anlara sahne oldu. Baharı kucaklayan ve yaz mevsimini müjdeleyen Reform Halı’nın yeni koleksiyonları ile evinizi yenilemek ve yaza hazırlamak artık çok daha kolay. Üstelik 16. Showroom’unu Sahrayıcedid’de açan Reform Halı, zerafet ve şıklığın kapılarını da sizler için ardına kadar açıyor.

2012 – İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu önce bayileriyle sonra Sahrayıcedid’de açtığı 16. Showroom’u ile sizlerle buluşturan Reform Halı, yeni modelleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Birbirinden güzel desen ve modelleri ile Reform Halı’nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, kış günlerinin ağırlığını ve günlük hayatın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenlerin tam da aradığı türden…

Her biri görülmeye değer halılar, gökkuşağını kıskandıran sıcak renkleri evlerinize taşıyor. Modern veya klasik her modeli kolayca bulabileceğiniz Reform Halı, herkesin beğeni ve bütçesine uyum sağlıyor. Evlerinizin havasını ve görünümünü zenginleştiren halılar, sizlere sıcak yaz aylarının neşesini, enerjisini ve rahatlığını yaşatacak. Yaz esintisi taşıyan halılar evlerinize ferahlık katarken, göz alıcılığıyla bu sezona damgasını vuracak.

Siz de evinize halı almadan önce, mutlaka Reform Halı showroomlarına uğrayın. Reform Halı koleksiyonlarına bakmadan evinizi yenilemeyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

heyyyyyy gelinde ENGRY BIRDS i kaçıranlar hemen www.cheetos-engrbirds.com
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT