Remington Düzleştirici Fırça ile Birkaç Dakika İçinde Dümdüz Saçlar

Remington Düzleştirici Fırça ile Birkaç Dakika İçinde Dümdüz Saçlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Remington Düzleştirici Fırça ile Birkaç Dakika İçinde Dümdüz Saçlar

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Avrupa’nın önde gelen kişisel bakım markası Remington, dakikalar içinde düz ve pürüzsüz saçlara sahip olmanın hayalini yeni modeli CB7400 Düzleştirici Tarak ile gerçekleştiriyor. Fırça ve düzleştiricinin bir arada olduğu Remington CB7400 ile sadece birkaç dakika içinde harika saçlara sahip olmak çok kolay.

Anti-statik seramik kaplama özelliği ile saçların kolayca kaymasını ve elektriklenmeden düzleşmesini sağlayan Remington Düzleştirici Fırça piyasaya çıktığı ilk günden beri kullanıcılarının gözdesi olmayı başardı.

Saçları tararken düzleştirebilen CB7400 ile sadece birkaç dakika içinde düz ve pürüzsüz saçlara sahip olmak hayal olmaktan çıkıyor. Saçların doğal hacmini kaybetmeden düzleştirmeyi başaran yenilikçi tasarımı ile de dikkat çeken model, rahat kullanımıyla her saç tipine uygun olarak tasarlandı.

3 ısı ayarı bulunan Düzleştirici Fırça’nın otomatik kapanma özelliği sayesinde olası kazalara karşı güvenlik önlemi bulunurken, saklama çantasıyla da her yere taşınabilmesi mümkün oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT