Renkler ve Mobilyalar

Renkler ve Mobilyalar

Tarihler: 06 Aralık 2017 Çarşamba ~ 06 Şubat 2018 Salı

Firma: Fatih Kıral

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2017 ~ Şub 6, 2018

Renkler konusunda farklı bir yaklaşım izleme kararı alan Fatih Kıral, insan psikolojisinin ayrıntılara verdiği önemden yola çıkarak rengârenk kumaş ve tasarımlara da eğilme kararı aldı.

Bir odaya girdiğimizde ilk olarak renklerin dikkatimizi çektiği gerçeği, Fatih Kıral tasarımcılarına ışık tuttu. Tam da bu noktada bir gerçekle daha yüzleşme fırsatı doğdu: Renkler ve renk seçimleri kişiliğimizin aynasıydı. Örneğin kırmızı rengi sevenler hedef odaklı ve azimli bir kişiliğe sahipti. Turuncuyu enerjik ve mutlu kişilikler seviyordu. Mavi, çözüm odaklı ve tedbirli kişilerin tercihiydi... Sonuç olarak tüm renkler farklılığı simgeliyordu.

Fatih Kıral, renkli ve modern çizgilere eğilirken bir hedef daha belirledi: Yeni ev kuracak genç nesil ve onların mobilyaya bakışı, evlerine karşı sergiledikleri farklı yaklaşım...

İşçilik, ahşap kalitesi ve mobilyaya yaklaşım her zamanki Fatih Kıral anlayışında. Sadece bazı tasarımlar, renkler ve çizgiler yeni nesle ve yenilik seven herkese hitap ediyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT