Renkli Babetlerle Özgür Adımlar

Renkli Babetlerle Özgür Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Renkli Babetlerle Özgür Adımlar

Tarihler: 10 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 10 Ekim 2016 Pazartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2016 ~ Eki 10, 2016

Tergan, yaz sezonunun vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan renkli babetlerle moda tutkunlarının gece, gündüz kurtarıcısı oluyor. Tasarımlarını farklılık üzerine yorumlayan marka, kadınlara en özgür adımları vaat ediyor.

Tergan kadınlara enerjilerini renklerle ifade edebilecekleri birbirinden rahat ve şık babetler sunuyor. Rahatlığın da en az şıklık kadar önemli olduğu yaz günlerinde, Tergan’ın babet modelleri, konforu ve zarifliği moda tutkunlarının ayağına seriyor.

Pamuk şeker, nar çiçeği, limonata, gökyüzü ve karamel renklerinin öne çıktığı eğlenceli tasarımları; lacivert, siyah ve kırmızı klasik tasarımlar takip ediyor. Zarif ayrıntıların farklı taban seçenekleriyle birleştiği modeller, yaz kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor. İğne, püskül detaylı modeller şıklığı vurgularken, çapraz yan kesim babetler ise konforu temsil ediyor.

Tergan babetler, uzun tiril tiril eteklerle, renkli şortlarla, bu yazın modası kloş etek modelleriyle rahatlıkla kombinleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT